BEDRIJFSWAGENS MODELLEN

BEKIJK HIER ALLE FORD BEDRIJFSWAGEN MODELLEN

ALLE FORD BEDRIJFSWAGENS BIJ VAN DER BURGH

Bij trots Ford dealer Van der Burgh kunt u terecht voor alle soorten bedrijfswagens. Zo zijn er compacte bedrijfswagens als de Ford Transit Courier en de nieuwe Ford Transit Connect. Maar er zijn ook grote bedrijfswagens zoals de vernieuwde Ford Transit. Daarnaast zijn er ook andere modellen zoals de veelzijdige Ford Transit Custom. Mocht u opzoek zijn naar een pick-up model dan kunt u kiezen voor de Ranger Raptor of voor de prijswinnende Ford Ranger Super Cab die is uitgeroepen tot International Pick Up of the Year. 

Ford Van der Burgh heel het gehele aanbod aan Ford bedrijfswagens. Deze voertuigen hebben alles wat u zoekt: ze zijn krachtig, efficiënt en innovatief. Ze beschikken over de nieuwste technieken zoals Delivery Assist en FordPass Pro, zo kunt u genieten van het rijden. Verder is het prioriteit bij Ford om kwalitatieve en duurzame bedrijfswagens te maken. Het is de missie van Ford om wereldwijd de EV's op te schalen. Daarom zijn er de ideale elektrische Ford bedrijfswagens zoals de Ford E-Transit, de nieuwe Ford E-Transit Custom en de nieuwe E-Transit Courier

Als u opzoek bent naar een betrouwbare bedrijfswagen dan zit u goed bij bedrijfswagen specialist Ford Van der Burgh. Wij verkopen zowel nieuwe voertuigen als occasions, zo is er altijd iets wat bij u, uw werkzaamheden en behoeften past. In onze grote showrooms in Brielle en Maasdam is het mogelijk om ons ruime assortiment aan bedrijfswagen te bekijken en advies te krijgen. U kunt vooraf al online een proefrit inplannen of een gratis offerte opvragen. Als u interesse heeft bent u uiteraard welkom in de Van der Burgh showrooms maar u kunt ook online contact opnemen. 

Voor de beste Ford bedrijfswagens zit u bij Van der Burgh op het goede adres! Wij bieden een groot aanbod bedrijfswagens en advies. Kom langs in onze showrooms in regio Hoeksche Waard en regio Voorne-Putten en ontdek alle modellen en uitvoeringen zelf!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER FORD BEDRIJFSWAGENS

Bij Ford dealer Van der Burgh kunt u alle bedrijfswagen modellen vinden. Van de compacte Ford Transit Courier tot de ruime Ford Transit. Wij hebben ze ook in onze showroom staan zodat u alle modellen ook in het echt kunt bekijken. 

Ja, die zijn er:

U kunt deze modellen bekijken in de showroom van Van der Burgh in Brielle en Maasdam

Ja, Ford heeft Plug-in Hybride bedrijfswagens:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.