NIEUWE FORD E-TRANSIT CUSTOM

'0% uitstoot, 100% Transit Custom.'

Vanaf € 46.320,- 

Prijs vanaf

€ 46.320,-

DE NIEUWE FORD E-TRANSIT CUSTOM

De Transit Custom heeft een upgrade gekregen, naast nieuwe looks is de Transit Custom nu ook als elektrisch voertuig beschikbaar. De nieuwe Ford E-Transit Custom heeft een volledig elektrisch rijbereik tot 329 km met een trekgewicht van wel 2,3 ton, wat erg uniek is. Dankzij next-gen connectiviteit en intelligente software bevat de E-Transit Custom alle tools die nodig zijn om efficiënt te blijven werken. Met de nieuwe E-Transit Custom heeft u alle handigheden van de Ford Transit Custom met het voordeel van emissievrij rijden zonder beperkingen. Daarnaast heeft de E-Transit Custom ook de optie voor Pro-Power Onboard-technologie wat een vermogen van maximaal 2,3 kW kan leveren. 

VOLLEDIG ELEKTRISCH MET GEHEEL NIEUWE FUNCTIES

Bij de nieuwe Ford E-Transit Custom is het mogelijk om te kiezen voor de optionele Pro Power Onboard-technologie. Met deze optie is het mogelijk om maximaal 2,3 kW aan vermogen te leveren. Zo is het mogelijk om machines en apparatuur zowel onderweg als op locatie van stroom te voorzien. 

Ford E-Transit Custom met een man die aan het klussen is

DE HELE DAG ENERGIE

Dankzij Pro Power Onboard-technologie is het mogelijk om altijd en overal uw gereedschap te gebruiken. Er kan namelijk tot 2,3 kW aan vermogen worden geleverd om onder andere uw gereedschap, lampen, laptop of andere apparaten aan te sluiten.

man die E-Transit Custom gaat opladen

SNELLADEN

Dankzij DC-snelladen is het mogelijk om uw bestelwagen in slechts 39 minuten van 10% naar 80% op te laden. Zo kunt u uw uptime maximaliseren, uw wagenpark in beweging houden en uw bedrijf zo efficiënt laten functioneren.  

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE FORD E-TRANSIT CUSTOM

Mobiel Kantoor met een kantelbaar stuur

MOBIEL KANTOOR

Het is mogelijk om de Ford E-Transit Custom om te bouwen tot een mobiel kantoor. Dankzij een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, 13 inch touchscreen en spraakherkenning biedt Ford SYNC 4 een verbeterde connectiviteit. Om het nog comfortabeler te maken is het mogelijk om, als de bestelwagen geparkeerd is, het stuur te kantelen. Zo kunt u een schuinbureau maken wat ideaal is voor de lunch of een laptop. 

Delivery Assist

DELIVERY ASSIST

Delivery assist is specifiek ontworpen voor last mile delivery. Het zorgt ervoor dat diverse taken geautomatiseerde worden terwijl u een levering kunt uitvoeren. Deze functie is aan te passen aan het bedrijf en uw wensen via het SYNC 4 multimediasysteem. Voorbeelden van taken die geautomatiseerd kunnen worden zijn het activeren van de parkeerrem, het uitschakelen van de motor, het sluiten van de ramen en het inschakelen van de waarschuwingsknipperlichten. 

Ford Pro app op een ipad

FORD PRO

De nieuwe E-Transit Custom maakt deel uit van de uitgebreide Ford Pro-oplossing. Ford Pro bestaat uit meerdere intelligente softwaretoepassingen en tools voor wagenparkbeheer zoals Ford Pro E-Telematics en FordPass Pro. Alles is naadloos met elkaar verbonden om de inzetbaarheid van de voertuigen te verhogen en de productiviteit van uw bedrijf te maximaliseren. 

Parkeergericht scherm met achteruitrijcamera

PARKEERGERICHT

Om het parkeren in een drukke straat of parkeerplaats met beperkte ruimte gemakkelijker te maken zijn er handige features aan de Ford E-Transit Custom toegevoegd. Met behulp van Active Park Assist en een geavanceerde 360-gradencamera met split-screenweergave kunt u overal parkeren waar u wilt. 

Veiligheid interieur Ford Transit Custom

VEILIGHEID

De bestuurder wordt in de E-Transit Custom ondersteund door geavanceerde technologieën zoals extra airbags. Op deze manier garanderen wij u veiligheid en kunt u met een gerust hart de weg op. 

Beveiliging sleutel in sleutelgat

BEVEILIGING

Om ervoor te zorgen dat uw voertuig goed beveiligd is kunt u ervoor kiezen om een E-Transit Custom met sterk beveiligde TVL-sloten te verkrijgen. Deze mogelijkheid is optioneel. 

HET ASSORTIMENT

Ford Transit Custom Trend licht blauw schuinvoorkant modelfoto

TREND

Verfijnd en functioneel, ontworpen voor stijl en gemak. 

Ford Transit Custom Limited rood schuinvoorkant geparkeerd in een stad

LIMITED

Zakelijke focus, premium inslag en uitmuntende prestaties.

Ford Transit Custom Trail grijs met witte strepen in de bergen schuinvoorkant

TRAIL

Robuust en bekwaam met bijpassende looks.

Ford Transit Custom Sport blauw schuinvoorkant

SPORT

Stoer, sportief en vooral heel praktisch.

MS RT groene Ford Transit Custom

MS-RT

Laat u inspireren door de autosport, elke keer dat u de weg op gaat. 

EEN OPLOSSING VOOR ELK BEDRIJF

Ford Transit Custom Bedrijfswagen zijkant wit modelfoto

BEDRIJFSWAGEN

Beschikbaar met twee of drie zitplaatsen voorin. De laadruimte is 9 m3 en heeft een laadgewicht van maximaal 1.435 kg. Voldoet aan alle verwachtingen van de E-Transit zoals de connectiviteit, styling en duurzaamheid. 

Ford Transit Custom Dubbele Cabine blauw zijkant

DUBBELE CABINE

Voor de eerste zitrij is er de keuze uit twee of drie stoelen, bij de tweede zitrij is er ruimte voor drie passagiers. Er is een tussenwand aanwezig de de passagiers scheidt van de laadruimte waardoor er wordt gezorgd voor optimaal comfort in de cabine en een optimale laadcapaciteit. 

Ford Transit Custom Kombi rood schuinvoorkant modelfoto

KOMBI

Er zijn maar liefst 9 zitplaatsen met daarbij nog ontzettend veel bagageruimte. Daardoor is het een comfortabele en gebruiksvriendelijke allrounder die geschikt is voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Het voertuig is erg functioneel dankzij de lage instap en hoogte die minder dan 2 meter is. 

WILT U MEER WETEN?

BEKIJK DE VIDEO'S EN LEER MEER

Zet de ondertiteling aan voor meer informatie

Slim opladen

Ford E-Transit Courier blauw aan het opladen

Slim werken

Ford Transit Courier Laadruimte

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw (aan)vraag en/of opmerking achter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.