VERWACHT: VERNIEUWDE FORD TRANSIT

‘KRACHTIG. CAPABEL. AUTHENTIEK.’

Vanaf € 58.825,-

Prijs vanaf

€ 58.825

VERNIEUWDE FORD TRANSIT

DÉ BEDRIJFSWAGEN VOOR IEDERE KLUS

De Ford Transit is één van de meest iconische uitvoering in de wereld van bedrijfswagens. Al jaren lang staat de Transit symbool voor betrouwbaarheid, veelzijdigheid en innovatie. Een rijke geschiedenis, maar gericht op de toekomst blijft dit model zich voortborduren. Dankzij de nieuwe technische innovaties scoort de Ford Transit hoog op comfort en efficiëntie. Met deze Ford bedrijfswagen bent u verzekerd van betrouwbare ritten voor al uw klussen. Op deze pagina leest u alles over de Ford Transit en de tal aan mogelijkheden die dit exemplaar biedt.

ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VAN DE FORD TRANSIT

De veelzijdigheid van de Ford Transit is één van zijn meest opvallende kenmerken van deze bedrijfswagen. Hierdoor onderscheidt de Transit zich als de ideale partner voor uiteenlopende zakelijke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een ruime bestelwagen voor het vervoeren van goederen, een comfortabele passagiersvariant voor personenvervoer of een specifiek aangepaste versie voor uw branche, de Ford Transit heeft het allemaal.

Met een zelf te kiezen dakhoogte, wielbasis en laadvermogen, is er een Transit-model voor vrijwel elke toepassing. Bovendien bieden we bij Van der Burgh de mogelijkheid om uw Transit verder aan te passen met een scala aan opties en accessoires, zodat het voertuig perfect aansluit bij uw zakelijke vereisten. Deze veelzijdigheid maakt de Ford Transit tot een waardevolle aanwinst voor ondernemers in diverse sectoren en onderstreept zijn reputatie als een van de meest aanpasbare en functionele bedrijfswagens op de markt.

INDRUKWEKKENDE LAADRUIMTE

De Ford Transit beschikt over een buitengewone vrachtruimte met een moeiteloze toegankelijkheid. De laadruimte van de Transit maakt een grote indruk in alle opzichten: de lengte, de breedte (tussen de wielkasten) en de bruikbare binnenhoogte. Met een volumecapaciteit van maar liefst 15,1 kubieke meter is er ruimte voor vrachtstukken van meer dan 3 meter lang. Bovendien kan de Transit een laadvermogen tot 2,1 ton aan, waardoor er vrijwel nooit een tekort zal zijn aan ruimte of kracht om goederen te vervoeren. De brede schuifdeuren aan de zijkant, geoptimaliseerde toegangshoogte en een handig opstapje aan de achterzijde zorgen voor een naadloze toegang tot de laadruimte. 

AANGEPAST NAAR UW WENSEN

Het infotainmentsysteem van de Ford Transit is speciaal ontworpen om uw rijervaring te verbeteren, biedt een breed scala aan mogelijkheden. Met een intuïtief touchscreen en geavanceerde connectiviteitsopties houdt dit systeem u altijd verbonden en geïnformeerd terwijl u onderweg bent. U kunt eenvoudig uw smartphone koppelen via Bluetooth om handsfree te bellen of uw favoriete muziek te streamen. Dankzij de compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto kunt u ook moeiteloos toegang krijgen tot apps en navigatie vanaf uw mobiele apparaat. Bovendien is het infotainmentsysteem voorzien van spraakherkenningstechnologie, waardoor u de controle over verschillende functies kunt overnemen zonder uw handen van het stuur te halen. Dit alles draagt bij aan een veiligere en aangenamere rijervaring tijdens lange ritten.

VERBONDEN MET DE FORDPASS-APP

Altijd en overal verbonden zijn met uw bedrijfswagen? Download de FordPass-app en ontdek! Met de FordPass-app wordt de connectiviteit naar een geheel nieuw niveau getild. Deze geavanceerde app stelt u in staat om uw Transit op afstand te bedienen en beheren. De FordPass-app biedt een tal van functionaliteiten om u te voorzien in uw voorkeuren en wensen. 

U kunt op afstand het voertuig ver- en ontgrendelen, brandstofniveau in realtime controleren en gemakkelijk onderhoudsafspraken inplannen. Alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfswagen(s) nog effectiever worden.

ONTWORPEN MET EFFICIËNTIE IN GEDACHTEN

ALLES DRAAID OM PRESTATIES

Ford ecoblue diesel vehicle

ECOBLUE-DIESELVOERTUIG

  • 2.0 EcoBlue-dieselmotor
  • Verkrijgbaar in 4 vermogens tussen 105 pk en 165 pk
  • Biedt 3 koppelafgiften tussen 310 Nm en 390 Nm
  • Keuze uit FWD-, RWD- en AWD-aandrijvingen
  • Handgeschakelde 6-versnellingsbak of automatische 8- of 10-versnellingsbak
een hand bij versnellingspook

NIEUWE 8-TRAPS AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

Verken onze geüpgradede automatische transmissie, die de vorige 6-versnellingsbak vervangt. Met een versnellingspook op de console en schakelpaddles aan het stuur, is de vernieuwde Ford Transit ontworpen om meer mogelijkheden te bieden.

FORD TRANSIT CHASSIS ENKELE CABINE

Wat u ook nodig heeft, de Transit Chassis Cabine is de beste keus voor elke bedrijfswagenombouw, van een dieplader en kipper tot koelwagen of iets volledig anders. 

Met de Transit Chassis enkele cabine heeft u optimaal beschikbare ruimte en kunt u alles vervoeren. U kunt het perfecte voertuig bouwen voor uw werkzaamheden. Zo heeft u de keuze van de L1 (korte wielbasis) tot de L5 (extra lange wielbasis). Daarnaast is het nu mogelijk om voor alle op- en ombouw mogelijkheden te kiezen omdat de nieuwe 5-tons uitvoering beschikbaar is, dit vormt een vlakke en sterke basis voor uw  bedrijfswagen. Elke Transit Chassis Cabine is met een robuust ladderframe chassis gebouwd. 

De Transit Chassis enkele cabine is dus speciaal gebouw om te voldoen aan uw eisen. Kies voor een sterke, betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen. 

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw gegevens achter. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.