OVER VAN DER BURGH

Uw Ford dealer in de Hoeksche Waard en Voorne-Putten

UW PERSOONLIJKE FORD DEALER

Welkom bij Van der Burgh, uw vertrouwde partner in mobiliteit sinds 1954. Als officiële Ford-dealer met vestigingen in Maasdam en Brielle, bieden wij een uitgebreide selectie nieuwe en gebruikte Ford-voertuigen, evenals deskundige onderhoud- en reparatiediensten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen met persoonlijk advies, op maat gemaakte financieringsmogelijkheden en hoogwaardige service. Bij Van der Burgh streven we naar optimale klanttevredenheid en zorgen we ervoor dat u altijd veilig en met een glimlach de weg op gaat.

ONZE ADVISEURS

Wij helpen u graag (verder) op weg!

JAN-WILLEM VAN DONSELAAR

Verkoopadviseur

NIELS KEGEL

Verkoopadviseur

JANNO VAN NIEUWAAL

Verkoopadviseur

EWOUD VERMEULEN

Verkoopadviseur

ONZE HISTORIE

Van der Burgh is sinds 1954 actief als autodealer. Het begon destijds in Maasdam met de reparatie en verkoop van landbouwwerktuigen en automobielen. In 1973 werd het bedrijfspand aan de Raadhuisstraat verruild voor de nieuwe locatie aan de Sportlaan 1 te Maasdam waar het tot op heden nog steeds is gevestigd.

Na jaren als dealer voor het merk Nissan te hebben opgetreden werd in 1984 gekozen voor het huidige Ford-dealerschap. In 1989 werd de landbouwtak afgestoten aan J. Stehouwer Mechanisatie BV te Maasdam.

In 1996 werd het filiaal aan de Jan v/d Heijdenstraat 20 te Oud-Beijerland geopend waarna in 1999 de hoofdvestiging Maasdam werd uitgebreid met een compleet Tankstation. Tot op de dag van vandaag hebben wij als Ford dealer in de Hoeksche Waard zowel prachtige nieuwe Ford-modellen, als hoogwaardige occasions in onze showroom staan en heeft u een uitgebreide keuze.

UW VOORDEEL

  • Ervaring en betrouwbaarheid: Actief sinds 1954, met een lange geschiedenis van klanttevredenheid.
  • Diverse merken: Verkoop en onderhoud van meerdere merken: Ford en Mango Mobility. Mobiliteit voor iedereen!
  • Lokale vestigingen: Vestigingen in Maasdam en Brielle voor deskundig advies.
  • Volledige diensten: Aanbod van laadoplossingen, werkplaatsdiensten en occasions.
  • Aantrekkelijke acties: Ford acties en financieringsopties voor nieuwe en gebruikte auto's.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.