NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM

'WAAR KRACHT EN EFFICIËNTIE SAMENKOMEN IN ELKE RIT.'

Vanaf € 32.420,-

Prijs vanaf

€ 32.420,-

NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM

De beste bestelwagen van Europa is compleet vernieuwd! De bekende kracht en betrouwbaarheid zijn er nog steeds, maar deze keer in een vernieuwd ontwerp. De nieuwe Transit Custom is geheel opnieuw ontworpen met de nieuwste generatie connectiviteit en productiviteit als basis.

De Transit Custom is beschikbaar met zowel een traditionele dieselmotor of een revolutionaire elektromotor. De nieuwe E-Transit Custom behoudt de legendarische kenmerken en voegt daar nog meer efficiëntie en emissievrij transport aan toe. Op deze manier garanderen wij dat u zorgeloos overal en altijd kunt blijven werken.

Doordachte nieuwe ontwerpfuncties zorgen ervoor dat uw bestelwagen tot een mobiel kantoor kan worden getransformeerd. Dit, samen met diverse intelligente software en de connectiviteitsinstrumenten van Ford Pro dragen ze bij aan het optimaliseren van de inzetbaarheid van uw voertuig en het verhogen van de productiviteit. Uw bedrijfswagen is nog nooit zo efficiënt voor u aan het werk geweest.

KIES UW AANDRIJFLIJN

Kies uit een reeks geavanceerde diesel en (volledig) elektrische aandrijflijnen.

Plug In Hybrid Logo

Plug-in Hybrid

 • 2,5-liter benzinemotor
 • 11,8 kWh Plug-in Hybride accupakket
 • Vanaf 36 gram CO2 /km
 • Tot 54 km elektrisch rijbereik
 • Maximaal 2,3 ton trekvermogen
 • Pro Power Onboard
Ford ecoblue diesel vehicle

Diesel

 • 2,0-liter sterke dieselmotor
 • Vermogens van 110 tot 170 pk
 • Handgeschakelde en automatische transmissie
 • Nieuwe AWD leverbaar i.c.m. automatische transmissie
 • Maximaal 2,8 ton trekvermogen

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE FORD TRANSIT CUSTOM

Mobiel Kantoor met een kantelbaar stuur

MOBIEL KANTOOR

De Transit Custom is om te bouwen tot een mobiel kantoor. Ford SYNC 4 biedt verbeterde connectiviteit dankzij een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, 13 inch touchscreen en spraakherkenning. Daarnaast is het mogelijk om, als de bestelwagen geparkeerd is, met het kantelbare stuurwiel een schuin bureau te maken. Dit is ideaal voor een laptop of voor de lunch!

Delivery Assist

DELIVERY ASSIST

Delivery Assist is specifiek ontworpen voor last mile delivery en automatiseert diverse taken die u tijdens uw levering uitvoert. Via het Ford SYNC 4 multimediasysteem is deze functie aan te passen aan u en uw bedrijf. Denk hierbij aan het activeren van de parkeerrem, het uitschakelen van de motor, het sluiten van de ramen, het inschakelen van de waarschuwingsknipperlichten en een scala aan andere handige functies.

Ford Pro app op een ipad

FORD PRO

De nieuwe Transit Custom: het is meer dan een eenvoudige bestelwagen, het is deel van de uitgebreide Ford Pro-oplossing. Dit pakket bestaat uit meerdere intelligente softwaretoepassingen en tools voor wagenparkbeheer – zoals Ford Pro E-Telematics en FordPass Pro. Allemaal zijn ze naadloos met elkaar verbonden met het doel de inzetbaarheid van voertuigen te verhogen en de productiviteit van uw bedrijf te maximaliseren.

Parkeergericht scherm met achteruitrijcamera

PARKEERGERICHT

Het kan een uitdaging zijn om in een drukke straat of parkeerplaats met beperkte ruimte te parkeren. Maar dankzij de Active Park Assist en de geavanceerde 360-gradencamera met split-screenweergave wordt het eenvoudig. 

Veiligheid interieur Ford Transit Custom

VEILIGHEID

Om uw veiligheid te garanderen heeft de nieuwe Transit Custom extra airbags en andere geavanceerde technologieën om de bestuurder te ondersteunen.

Beveiliging sleutel in sleutelgat

BEVEILIGING

Wij nemen de beveiliging van uw voertuig serieus. Daarom is de Transit Custom optioneel verkrijgbaar met sterk beveiligde TVL-sloten.

HET ASSORTIMENT

Ford Transit Custom Trend licht blauw schuinvoorkant modelfoto

TREND

Verfijnd en functioneel, ontworpen voor stijl en gemak. 

Ford Transit Custom Limited rood schuinvoorkant geparkeerd in een stad

LIMITED

Zakelijke focus, premium inslag en uitmuntende prestaties.

Ford Transit Custom Trail grijs met witte strepen in de bergen schuinvoorkant

TRAIL

Robuust en bekwaam met bijpassende looks.

Ford Transit Custom Sport blauw schuinvoorkant

SPORT

Stoer, sportief en vooral heel praktisch.

MS RT groene Ford Transit Custom

MS-RT

Laat u inspireren door de autosport, elke keer dat u de weg op gaat. 

EEN OPLOSSING VOOR ELK BEDRIJF

Ford Transit Custom Bedrijfswagen zijkant wit modelfoto

BEDRIJFSWAGEN

Robuust en betrouwbaar, met twee of drie zitplaatsen voorin, maximaal 9 m3 laadruimte en 1.435 kg laadvermogen. De Transit Custom die alle kenmerken, connectiviteit, styling en duurzaamheid heeft die u ervan verwacht. 

Ford Transit Custom Dubbele Cabine blauw zijkant

DUBBELE CABINE

De keuze uit twee of drie stoelen voorin. Daarnaast is er ruimte voor drie extra passagiers op de tweede zitrij. De passagiers worden met behulp van een tussenwand gescheiden van de laadruimte. Zo wordt er gezorgd voor optimaal comfort in de cabine en een optimale laadcapaciteit. 

Ford Transit Custom Kombi rood schuinvoorkant modelfoto

KOMBI

Een comfortabele en gebruiksvriendelijke allrounder voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Er zijn wel 9 zitplaatsen en er is ontzettend veel bagageruimte. Daarnaast heeft het een lage instap en een hoogte van minder dan 2 meter, wat het de ideale bedrijfswagen maakt voor in bijvoorbeeld parkeergarages. 

WILT U MEER WETEN?

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2024

Een prijswinnende bestelwagen

Wilt u rijden in een winnende auto? De Nieuwe Transit Custom is de best verkochte 1-tons bestelauto van Europa en heeft de prestigieuze International Van of the year 2024 gewonnen. Ook u kunt in deze prijswinnaar rijden!

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw (aan)vraag en/of opmerking achter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.