ELEKTRISCH RIJDEN

ALLES OVER ELEKTRISCH RIJDEN

Wilt u elektrisch gaan rijden of rijdt u al elektrisch? Dan bent u bij Van der Burgh op de juiste plek! Naast elektrische personenauto's en bedrijfswagens bieden wij namelijk ook informatie over elektrisch rijden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. 

LAADOPLOSSINGEN

Iedereen heeft unieke behoeften, ook als het gaat om oplaadoplossingen. Daarom werkt Van der Burgh samen met Mobilitics om zo voor iedereen een op maat gemaakte laadoplossing beschikbaar te maken. Mobilitics is een mobiliteitsbeheer- en adviesinstelling die nieuwe dimensies en wendbaarheden in de mobiliteit voor organisaties levert. Wilt u meer weten over de laadoplossingen van en de samenwerking met Mobilitics? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie. 

SUBSIDIE OP EEN ELEKTRISCHE AUTO

Als u van plan bent om een volledig elektrische personenauto te kopen of te leasen dan is er een mogelijkheid dat u in aanmerking komt voor de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Klik hieronder op de button en krijg meer informatie over de subsidie, of dat u in aanmerking komt, de voorwaarden en meer! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.