VERWACHT: FORD TRANSIT CONNECT

'Een volledig nieuwe rijervaring.'

Vanaf € 22.900,-

Prijs vanaf

€ 22.900,-

ONTDEK NU DE NIEUWE TRANSIT CONNECT

Een volledig nieuwe rijervaring. Het heeft een verhoogd trekvermogen, een nieuw vormgegeven laadruimte en nu is de Transit Connect ook beschikbaar als plug-in hybride. 

MEER LAADRUIMTE

De nieuwe Transit Connect heeft grotere afmetingen en een groter laadvermogen. Er is nu ruimte voor twee standaard europallets. 

Er zijn twee USB-C-oplaadpunten van 45W in de cabine. Deze zijn geschikt voor het opladen van accu's van elektrisch gereedschap, laptops, mobiele telefoons en draagbare powerbanks. Daarnaast is er ook een 12V-aansluiting in de bagageruimte. 

KRACHTIG EN PRODUCTIEF

Onze krachtigste motoren tot nu toe, de nieuwe EcoBlue-dieselmotoren, zorgen voor verbeterde prestaties en zijn zeer brandstofefficiënt. Deze motor is voor het eerst ook verkrijgbaar als plug-in hybride met een rijbereik van maximaal 110 km. Zo kunt u lokaal rijden zonder emissies. 

laadruimte

3,7 m3

laadvermogen

820 kg

laadlengte

2.150 mm

Ford Transit Connect Interieur Stuur En Dashboard

CONNECTIVITEIT

Dankzij het 10,25 inch digitale instrumentenpaneel is het mogelijk om het display aan te passen met een reeks voertuiggegevens. Daarnaast kan uw smartphone naadloos verbinding maken met het 10 inch touchscreen. Verder is er ook een standaard online navigatie en heeft u toegang tot een groot aantal nuttige inzichten in voertuiggegevens. 

Ford Transit Connect Rood Schuinvoorkant Aan Het Rijden

RIJTECHNOLOGIE

De nieuwe Transit Connect heeft tot nu toe de meest uitgebreide reeks rijhulpfuncties. Zo zijn er functies als automatische koplampen, Pre-Collision Assist, rijbaanassistent, verkeersbordherkenning, Evasive Steer Assist, led-koplampen met adaptieve verlichting en parkeersensoren aan de voor- en achterkant. 

Ford Transit Connect Rood Zijkant Geparkeerd

NIEUW ONTWERP

De nieuwe Transit Connect, ziet er niet alleen goed uit maar functioneert ook nog eens uitstekend. Het nieuwe opvallende exterieur heeft dynamisch gevormde lijnen met een opvallende grille en een ruim aanbod aan carrosseriekleuren. Daarnaast is ook het interieur stijlvol en ruim. 

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw gegevens achter. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.