ONDERHOUD & REPARATIE

ALLE WERKZAAMHEDEN WORDEN UITGEVOERD DOOR PROFESSIONELE MONTEURS.

ONDERHOUD EN REPARATIE BIJ VAN DER BURGH

Wij zijn uw vertrouwde partner voor professioneel onderhoud en reparaties van uw Ford-voertuig. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw auto de zorg en aandacht te geven die het verdient, zodat u altijd veilig en zorgeloos de weg op kunt.

Bij Van der Burgh begrijpen we de unieke behoeften van Ford-rijders en we zijn er trots op dat we beschikken over een gespecialiseerde werkplaats die volledig is toegewijd aan het onderhoud en de reparaties van Ford-voertuigen. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd door Ford zelf, waardoor ze een diepgaande kennis hebben van de technologieën en systemen die in uw Ford worden gebruikt.

Plan direct uw afspraak!
NL
KM

ONDERHOUDSBEURT VAN UW FORD

Bij Van der Burgh staan onze service adviseurs klaar om u te helpen met deskundig advies en de beste prijs voor uw APK. We bespreken en starten geen reparaties of werkzaamheden zonder uw toestemming. Bovendien behoudt u uw recht op fabrieksgarantie wanneer u het onderhoud volgens het schema laat uitvoeren. En met een volledige Ford onderhoudsbeurt krijgt u ook recht op verlenging van Ford Assistance, de pechhulpservice van Ford, waarmee u in heel Europa op onze hulp kunt rekenen.

WIJ ZIJN UW VERTROUWDE PARTNER VOOR PROFESSIONEEL ONDERHOUD EN REPARATIES VAN UW FORD-VOERTUIG

ONZE FORD SERVICES

Bij Van der Burgh en Ford kunt u rekenen op verschillende zekerheden waarop u kunt terugvallen wat betreft onze service. Waaronder de Ford Motorcraft Service, Protective Service Plan en Transit Fit Check. Wij vertellen u hier graag meer over!

FORD MOTORCRAFT SERVICE

Ford Motorcraft Service is een speciaal onderhoudsprogramma dat is ontworpen om betaalbaar en kwalitatief onderhoud te bieden voor Ford-voertuigen van vijf jaar en ouder. Met Ford Motorcraft Service kunt u vertrouwen op onze gespecialiseerde Ford-monteurs die gebruikmaken van originele Ford-onderdelen en de nieuwste technieken om uw auto in optimale staat te houden. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt, een APK keuring of een reparatie, Ford Motorcraft Service biedt betrouwbaarheid en gemoedsrust voor uw Ford, zonder dat u diep in de buidel hoeft te tasten.

FORD PROTECTIVE SERVICE PLAN

Het Ford Protect Service Plan is een uitgebreid onderhoudsprogramma dat speciaal is ontworpen om u zorgeloos rijplezier te bieden met uw bedrijfswagen. Met Ford Protect Service Plan kunt u vooraf betalen voor uw toekomstige onderhoudsbeurten, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Het plan omvat alle aanbevolen onderhoudsbeurten volgens het officiële Ford onderhoudsschema, uitgevoerd door ervaren Ford-monteurs met gebruik van originele Ford-onderdelen. Met het Ford Protect Service Plan geniet u van gemoedsrust, budgetcontrole en de garantie dat uw Ford altijd in topconditie blijft.

TRANSIT FIT CHECK

De Transit Fit Check van Van der Burgh is een speciale service om ervoor te zorgen dat uw Ford Transit optimaal presteert. Met de Transit Fit Check wordt uw bedrijfswagen grondig gecontroleerd op belangrijke aspecten zoals banden, remmen, verlichting, vloeistoffen en meer. Door middel van een uitgebreide inspectie zorgen onze Ford-specialisten ervoor dat uw Transit in topconditie blijft, wat bijdraagt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van uw voertuig. Met de Transit Fit Check bent u verzekerd van gemoedsrust en kunt u zorgeloos de weg op met uw Ford Transit.

WAAROM ONDERHOUD BIJ VAN DER BURGH?

  • Uitgebreide dienstverlening voor alles wat uw Ford nodig heeft, inclusief APK keuringen, airconditioning service, bandenservice en meer.
  • Betaalbaar en kwalitatief onderhoud met Ford Motorcraft Service voor Ford-voertuigen van vijf jaar en ouder, uitgevoerd door ervaren Ford-monteurs met originele Ford-onderdelen.
  • Gratis haal- en brengservice voor het gemak van het onderhoud van uw Ford.
  • Transparante offertes vooraf, zodat u precies weet welke kosten u kunt verwachten.
  • Behoud van uw fabrieksgarantie wanneer u het onderhoud volgens het voorgeschreven schema laat uitvoeren bij Van der Burgh.

BETROUWBARE KEUZE VOOR UW FORD

Bij Van der Burgh begrijpen we dat uw Ford-auto belangrijk voor u is. Daarom bieden wij een betrouwbare keuze voor uw Ford-service en onderhoudsbehoeften. Met ervaren Ford-specialisten, gebruik van originele Ford-onderdelen en een breed scala aan diensten, staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties, Ford Motorcraft Service of de Transit Fit Check, wij hebben de expertise en toewijding om uw Ford in topconditie te houden. Vertrouw op Van der Burgh voor de beste zorg voor uw Ford, zodat u kunt genieten van een veilige en zorgeloze rijervaring!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.