VERWACHT: FORD RANGER PHEV

'WERK. PRIVÉ. GEËLEKTRIFICEERD.'

Beschikbaar in 2025.

Prijs vanaf

-

Ontdek de functionaliteiten van de nieuwe Ford Ranger

De nieuwe Ford Ranger plug-in hybride heeft een hoog laadvermogen en trekgewicht. Daarnaast is deze stoere auto in staat om emissievrij te rijden. De beste pick-up is nu nog beter!

PLUG-IN HYBRIDE

De nieuwe Ford Ranger is de eerste plug-in hybrid pick-up van Europa. Met dit voertuig hoeft u geen compromissen te maken op het gebied van prestaties en efficiëntie. De Ranger PHEV combineert namelijk de 2,3-liter EcoBoost-motor, een accu van 11,8 kWh en een elektromotor van 75 kW, dit zorgt voor uitstekende resultaten. Dankzij de keuze uit EV-rijmodi kunt u kiezen tussen het rijden op benzine, elektrisch of een combinatie van de twee. Het elektrische rijbereik is ongeveer 40 km. De Ranger PHEV is dus ideaal voor lokaal emissieloos transport. 

PRO POWER ONBOARD

Dankzij Pro Power Onboard kunt u batterijen opladen, heeft u voeding voor elektrische gereedschappen en kunt u zelfs apparaten zoals een luchtcompressor rechtstreeks vanuit de laadbak gebruiken. Pro Power Onboard is namelijk een geïntegreerde mobiele stroombron die verkrijgbaar is in zowel 2,3 kW (10 ampère) als in 6,9 kW (30 ampère). 

CONNECTIVITEIT EN TECHNOLOGIE

De Ford Ranger PHEV is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde technologieën. Zo is er verbeterde spraakbesturing, navigatie en smartphone-connectiviteit met Ford SYNC 4. Daarnaast is het ook mogelijk om draadloze apparaten op te laden en zijn er veel rijhulpfuncties, denk hierbij aan intelligente Adaptive Cruise Control met rijbaanassistentie. 

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw gegevens achter. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.