FORD MOTORCRAFT SERVICE

EEN ONDERHOUDSPROGRAMMA VOOR BETAALBAAR EN KWALITATIEF ONDERHOUD.

ONZE ALL-IN PRIJZEN MET EEN GLIMLACH

Ford Motorcraft Service is een speciaal onderhoudsprogramma dat is ontworpen om betaalbaar en kwalitatief onderhoud te bieden voor Ford-voertuigen van vijf jaar en ouder. Met Ford Motorcraft Service kunt u vertrouwen op onze gespecialiseerde Ford-monteurs die gebruikmaken van originele Ford-onderdelen en de nieuwste technieken om uw auto in optimale staat te houden. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt, een APK keuring of een reparatie, Ford Motorcraft Service biedt betrouwbaarheid en gemoedsrust voor uw Ford, zonder dat u diep in de buidel hoeft te tasten.

Plan direct uw afspraak!
NL
KM

FORD ECONOMY SERVICE 5+

De Ford Economy Service is basis onderhoudsbeurt die gericht is op een veilig en probleemloos gebruik van uw Ford. Uw auto wordt gecontroleerd op bijna 20 vitale punten zoals de remmen, banden, vloeistoffen etc. De olie wordt vervangen evenals het oliefilter en het luchtfilter. Ruitensproeiervloeistof, remvloeistof en koelvloeistof vullen wij bij. 

Ford Economy Service voor personenauto’s: € 229,-.

Ford Economy Service voor bedrijfswagens: € 229,- excl. BTW.

DE BESTE KWALITEIT DANKZIJ ONZE ERVAREN MONTEURS VOOR EEN PRIJS DIE U EEN GLIMLACH GEEFT!

APK FORD ECONOMY APK

De APK is een verplichte veiligheidskeuring. Wij staan voor u klaar om deze keuring uit te voeren. Uw Ford personen- of bedrijfswagen is bij ons in goede handen. Voor € 39,- voeren wij de controle uit en krijgt u overzichtelijk keuringsrapport. Zijn er reparaties nodig dan geven wij u een advies. Wij voeren deze nooit uit zonder uw toestelling.

Combineert u de APK met een gewone onderhoudsbeurt of een Ford Economy Service dan betaalt u slechts € 29,-.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.