VERWACHT: NIEUWE FORD E-TOURNEO COURIER

EEN SUV MET RUIMTE VOOR AVONTUUR

ONTDEK DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE FORD TOURNEO COURIER

Bent u opzoek naar een auto die slim en capabel is, en die genoeg ruimte heeft voor avontuur? Dan is de Ford E-Tourneo Courier de auto voor u!

Bij Van der Burgh zullen wij de E-Tourneo Courier gaan aanbieden vanaf het moment dat dat mogelijk is. Met een ruim voertuig als deze kunt u alles mee nemen en kunt u dus zonder gedoe een weekendje weg. Het is zelfs mogelijk om de auto nog ruimer te maken door de achterbank plat te maken, zo houdt u een 2-persoonsauto over met extra veel opbergruimte. Dankzij de elektrische aandrijving is dit een nog praktischere én een milieu bewuste keuze. 

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Vermogen van 100 kW / 136 pk

AC-laden tot 7.4 kW / 11 kW

DC-snelladen tot 100 kW

Tot 750 kg trekgewicht

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Groene Ford Tourneo Courier Schuinachterkant Rijdend Tussen Groene Bergen

RUIMTE

Het personenvervoer is verbeterd dankzij de E-Tourneo Courier. Zo is er royaal ruimte maar blijft het een compacte auto voor toegankelijk vervoer in de stad. Zo kunt u door de ruimte gemakkelijk op avontuur en dankzij het compacte karakter is het ook mogelijk om met plezier door de stad te rijden. 

Om meer ruimte te creëren kan de achterbank worden neergeklapt. De vele opbergmogelijkheden maken het gemakkelijk om alles op een logische en efficiënte manier in te pakken. 

Interieur Achterbank Van De Ford Tourneo Courier

COMFORT

In het ontwerp is altijd rekening gehouden met het comfort in de E-Tourneo Courier. Daarnaast waren ook de capaciteit en verschillende configuraties een prioriteit. De achterbank die neerklapbaar is geeft een bagageruimte van 2,45 m3 in 2-zitsmodus. Als de achterbank omhoog is er ruimte voor wel vijf passagiers. Er is dus altijd comfort: bij het vervoeren van veel spullen en bij het vervoeren van meerdere mensen.

Interieur Ford Tourneo Courier Voorstoelen Met Dashboard

VERBINDING

Met het handige 12 inch touchscreen met SYNC4-infotainment en standaard FordPass Connect-modem kunt u gemakkelijk verbonden blijven. Door uw smartphone te koppelen aan de modem via de FordPass-app heeft u toegang tot vele functies. Hieronder vallen bijvoorbeeld locatiebepaling, onderhoudsstatus van het voertuig, brandstofniveaus, op afstand vergrendelen en ontgrendelen, en meer! Al deze handige functies zijn standaard in de E-Tourneo Courier, zo helpen wij u bij het krijgen van nog meer rijplezier. 

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw gegevens achter. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.