FORD E-TRANSIT

'Volledig elektrisch. Geen compromissen.'

Vanaf € 53.200,-

Prijs vanaf

€ 53.200,-

Rente tijdelijk

1,9%

DÉ BEDRIJFSWAGEN VOOR IEDERE KLUS

Met een elektrische actieradius tot 317 km (WLTP) en geen compromissen op het gebied van prestaties: de Ford E-Transit kan elke uitdaging aan.

Er is keuze uit twee hoogtes en drie laadlengtes, zo kunt u de perfecte elektrische bestelauto voor uw bedrijf configureren. Connectiviteitsfuncties zoals de intelligente SYNC 4 en FordPass Pro, aangevuld met Ford Telematics en wagenparkoplossingen helpen om uw voertuig zoveel mogelijk onderweg te houden en uw bedrijf productiever te maken. 

Elektrisch bereik

317 km

Laadvermogen

1758 kg

Max. laadruimte

15,1 m3

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE FORD E-TRANSIT

Ford Transit Laadruimte

INDRUKWEKKENDE LAADRUIMTE

Met een indrukwekkende laadruimte tot wel 15,1 kubieke meter en een maximale laadvloerlengte van 4,256 m in de L4-variant, biedt de E-Transit Bestelauto de perfecte oplossing voor al uw vervoersbehoeften. De ruimte is ontworpen met uw gemak in gedachten, en u kunt moeiteloos de laadruimte betreden via een handige zijschuifdeur of via de achterdeuren die over de volledige hoogte van de auto zitten. De achterdeuren zijn voorzien van geïntegreerde achterbumperopstap. Of u nu grote ladingen moet vervoeren of behoefte heeft aan een gestroomlijnde toegang, de E-Transit Bestelauto combineert ruimte, functionaliteit en toegankelijkheid op een manier die voldoet aan de eisen van uw bedrijf.

Ford Transit Interieur

FORD SYNC 4

Sync 4 onderscheidt zich als een geavanceerd, cloud-gekoppeld infotainmentsysteem dat uw rijervaring naar een hoger niveau tilt. Met geavanceerde routeplanning en nauwkeurige spraakherkenning wordt elke rit moeiteloos. Dankzij Cloudconnectiviteit zijn Ford Power-Up Software updates altijd mogelijk, zo blijft SYNC 4 continu geoptimaliseerd en wordt het systeem voortdurend geëvolueerd om aan de nieuwste technologische eisen te voldoen.
Het systeem biedt niet alleen ongeëvenaarde functionaliteit, maar ook ultiem gemak met draadloze smartphone-integratie, waardoor u moeiteloos verbonden blijft zonder gedoe met kabels. Het nieuwe 12-inch touchscreen vormt het middelpunt van bediening, waardoor u toegang hebt tot een breed scala aan functies en informatie met slechts een paar tikken. 

Ford E Transit Propower Rear Load Box

PRO POWER ONBOARD

Pro Power Onboard is een optionele toevoeging aan uw bestelauto en transformeert uw Ford in een mobiele energie- en stroombron. Met een vermogen van 2,3 kW biedt het een handige oplossing zonder gebruik te maken van een generator. Zo kunt u moeiteloos uw boor, zaag, laptop of andere elektronische apparatuur aansluiten op de 23-voltaansluiting in de cabine en zo kunt u weer direct aan de slag gaan.

Of u nu op een afgelegen bouwplaats werkt of simpelweg behoefte heeft aan flexibele stroomvoorziening, de Pro Power Onboard zorgt ervoor dat u altijd en overal productief kunt zijn. Zo is uw Ford niet alleen een vervoersmiddel, maar ook een mobiel energiecentrum dat uw werkzaamheden ondersteunt. 

Ford E Transit Rijdend Langs Gebouwen

INSTELBARE RIJMODI

Dankzij de makkelijk instelbare rij-modi kunt u bepalen hoe uw E-Transit rijdt, zo wordt uw rijervaring geoptimaliseerd. Elke modus past verschillende instellingen aan om zo de prestaties bij verschillende omstandigheden te verbeteren. 'Normaal' zorgt voor een gebalanceerde rit voor dagelijks gebruik; 'Gladheid' zorgt ervoor dat de rijvaardigheid in natte of ijzige omstandigheden wordt verbeterd; en 'Eco' helpt met het maximale uit de accu te halen zodat u efficiënter rijdt. 

ONTDEK DE FORD E-TRANSIT

Een stap vooruit

MOEITELOOS OPLADEN

Ford E Transit Opladen Aan De Voorkant

OP OPENBARE PLAATSEN

Het opladen van uw E-Transit bij een openbaar laadpunt verloopt moeiteloos. Met het uitgebreide BlueOval-laadnetwerk heeft u toegang tot meer dan 500.000 oplaadpunten verspreid over heel Europa. Bovendien biedt IONITY op 450 locaties krachtige en snelle oplaadstations met meerdere oplaadpunten.

Ford E Transit Thuis Aan Het Opladen

THUIS

Om uw E-Transit moeiteloos op te laden steekt u eenvoudig de stekker in het stopcontact. Voor meer gemak en snellere oplaadtijden kunt u ook een Ford Connected Wallbox oplaadpunt voor thuis installeren. Zo is uw elektrische bedrijfswagen klaar wanneer u dat bent!

OPERATIONELE KOSTEN

Ford E Transit Rijdend Langs Gebouwen

LAGERE BEDRIJFSKOSTEN

De overstap naar een elektrische bestelauto biedt grote voordelen voor de bedrijfskosten van uw voertuig. Opladen is namelijk aanzienlijk goedkoper dan tanken. Vooral als u ervoor kiest om thuis of opwerk op te laden in plaats van op openbare plaatsen. U profiteert vooral als u gebruik kunt maken van de gunstigere energietarieven in de nacht. 

Gesprek Voor De Ford E Transit

LAGERE ONDERHOUDSKOSTEN

Profiteer van een verlaging tot wel 40% op de onderhoudskosten. Gezien het feit elektrische bedrijfswagens over het algemeen minder bewegende onderdelen hebben dan dieselvoertuigen, is er minder onderhoud vereist. Dit resulteert in hogere productiviteit van uw bedrijf omdat uw voertuig minder lang hoeft stil te staan. 

Twee Mannen In Gesprek aan een bureau

E-TRANSIT GARANTIES

De E-Transit is voorzien van een basisgarantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking. Daarnaast geldt er een batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 km en een garantie van 12 jaar tegen doorroesten.

KIES UW E-TRANSIT

Of u nu kiest voor extra passagiers of meer laadruimte, een gesloten bestelauto of een chassis cabine – u kunt de perfecte Ford E-Transit voor uw bedrijf kiezen en configureren.

Ford E Transit Bedrijfsauto]

Bedrijfsauto


GVW

3.500 kg/3.900 kg/4.250 kg


Wielbasis

L2, L3, L4


Dakhoogte

H2, H3

Ford E Transit Dubbele Cabine

Dubbele Cabine


GVW

3.500 kg/3.900 kg/4.250 kg


Wielbasis

L3


Dakhoogte

H2, H3

Ford E Transit Chassis Enkele Cabine

Chassis Enkele Cabine


GVW

3.500 kg/3.900 kg/4.250 kg


Wielbasis

L3, L4


Dakhoogte

H1

 

L2 = medium wielbasis, L3 = lange wielbasis, L4 = lange wielbasis, verlengd chassis

H1 = hoogte, H2 = standaard hoogte, H3 = hoog dak

E-TRANSIT CHASSIS CABINE

De E-Transit Chassis Cabine is speciaal gemaakt om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf. 

De robuuste, betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen heeft inklapbare achter- en zijachterpanelen op laadbakvarianten om het laden en lossen gemakkelijk en snel te maken. De twee beschikbare wielbasisopties bieden een laadvermogen van maximaal 1.725 kg. 

Er zijn verschillende functies aan de bedrijfswagen om u zoveel mogelijk onderweg te houden en uw bedrijf productiever te maken. Zo zijn een reeks intelligente SYNC 4- en FordPass Pro-connectiviteitsfuncties toegevoegd. Deze zijn aangevuld  met Ford Pro E-Telematics- en wagenpark-oplossingen. 

BEKIJK DE VIDEO'S EN ONTDEK MEER

zet de ondertiteling aan voor meer informatie

Ontdek SYNC 4

Ford E Transit In Grote Ruimte

Instelbare rijmodi

Ford E Transit Rijdend In De Stad

Pro-Power Onboard

Ford E Transit Schuinvoor Aan Het Opladen In Grote Ruimte

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw (aan)vraag en/of opmerking achter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.