FORDPASS

BLIJF VERBONDEN MET UW FORD.

ALTIJD VERBONDEN MET UW FORD, WAAR U OOK BENT

FordPass is de handige app voor uw telefoon (voor Apple of Android via de App Store of Google Play) waarmee u gegevens over uw Ford kunt ophalen, online vragen kunt stellen, tips krijgt en snel locaties kunt vinden van dealers, parkeerplaatsen, tankstations etc. De meest uitgebreide functionaliteit heeft u in combinatie met FordPass Connect, de WIFI modem die in steeds meer Ford modellen beschikbaar is. Dit opent nieuwe manieren om op afstand met uw Ford te communiceren via de telefoon.

Plan direct uw afspraak!
NL
KM

UW FORD ALTIJD BIJ DE HAND

FordPass Connect is op steeds meer Ford modellen beschikbaar. FordPass Connect is niet achteraf te installeren. Weet u niet of uw auto FordPass Connect heeft? Weet u niet hoe u het moet activeren? Kom dan langs of neem contact met ons op!

WAAR U OOK BENT, U BENT ALTIJD VERBONDEN MET UW FORD

WAT KAN IK MET FORDPASS CONNECT?

De mogelijkheden van FordPass Connect zijn afhankelijk van het model auto dat u heeft en het bouwjaar. Hieronder een overzicht van wat mogelijkheden:

  • Maak van uw auto een wifi-hotspot en geef tot 10 apparaten draadloos toegang tot het internet en streamingdiensten.
  • Via Live Traffic Service heeft u elke 30 seconden de actuele informatie van het verkeer op uw route.
  • Neem in het geval van nood direct contact op met eCall. Bij een ongeluk kan eCall dit ook automatisch doen.
  • Bedien uw Ford op afstand! Start uw motor op afstand zodat hij warm en ijsvrij is voordat u instapt of afgekoeld in de felle zon! Open de deuren op afstand. Handig als u niet meer weet of u de auto heeft afgesloten.
  • Weet uw Ford altijd terug te vinden op een parkeerplaats of in een drukke stad.
  • Bekijk de status van uw auto op afstand: de bandenspanning, brandstofpeil, kilometerstand, servicewaarschuwingen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN FORDPASS CONNECT?

Voor FordPass Connect geldt een proefperiode. Na deze proefperiode zijn er kosten aan verbonden, evenals voor de Live Traffic Service. Ook voor de WIFI-hotspot functionaliteit worden apart kosten in rekening gebracht. Vraag voor de actuele prijzen bij onze werkplaatsreceptie. De eCall functie blijft gratis voor de levensduur van de auto.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.