OVER MANGO MOBILITY

mobiliteit in en om het huis

UW SPECIALIST IN MOBILITEIT

Mango Mobility is de specialist voor de mobiliteit in en om het huis. Handige hulpmiddelen voor uw verplaatsing in en rond het huis in het geval van een beperking of gewoon omdat u wilt genieten van geruisloze ritten in de buitenlucht of van tochtjes naar kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden. Bij Mango Mobility in Brielle brengen wij alle soorten vervoer samen.

MOBILITEIT IN VERSCHILLENDE SOORTEN

Naast het vervoer met de auto zijn er diverse andere mogelijkheden om u veilig en gemakkelijk te verplaatsen. Veelal is er geen beperking om er op uit te gaan. Wij leveren scootmobielen, rollators, rolstoelen, e-scooters en e-brommobielen en nog veel meer. Kijk maar eens naar ons assortiment. Veel van de producten kunt u bekijken testen in onze showroom in Brielle.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Bij Mango Mobility staan onze deskundige adviseurs voor u klaar. Ze zijn vakkundig en kunnen u goed adviseren over het juiste vervoermiddel, de wijze van financiering, het onderhoud etc. Mocht er onverhoopt een probleem optreden dan is Mango Mobility er voor u. Als onderdeel van Ford dealer Van der Burgh mag u al decennia lang vertrouwen op onze inzet. En met onze vestigingen in Brielle maar ook Maasdam is er altijd een servicepunt bij u in de buurt.

ZEKERHEID EN KWALITEIT

Op onze producten moet u kunnen vertrouwen. U bent er tenslotte van afhankelijk. Alles wat wij leveren is van de hoogste kwaliteit. Bij problemen kunt u terugvallen op onze uitgebreide service. Dat mag u verwachten van Mango Mobility en Van der Burgh. Met ons blijft u mobiel!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.