ONDERHOUDSBEURT

ZO BLIJFT UW VOERTUIG IN TOPCONDITIE.

VOORKOM VERRASSINGEN EN KIES VOOR FORD ONDERHOUD

Geen onderhoud of te laat onderhoud kan zo maar in de papieren gaan lopen. Meer onderdelen dan noodzakelijk zullen slijten en er is de kans op gevaarlijke situaties. Wees dit voor en laat het onderhoud conform het Ford onderhoudsschema uitvoeren. De Service Adviseurs van Van der Burgh staan klaar om u te helpen met het juiste advies en de beste prijs.

Plan direct uw afspraak!
NL
KM

DE SERVICE ADVISEURS VAN VAN DER BURGH STAAN KLAAR OM U TE HELPEN MET HET JUISTE ADVIES EN DE BESTE PRIJZEN

ONZE ONDERHOUDSZEKERHEDEN

EEN PRIJSOPGAVE VOORAF EN TRANSPARANTE PRIJZEN

Als u het onderhoud bij ons laat uitvoeren dan profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. Wij zetten ze graag even voor u op een rij.

Vooraf krijgt u bij ons een opgave van de kosten voor het onderhoud. Voor de werkzaamheden hanteren wij vaste prijzen. Wij voeren geen reparaties en werkzaamheden uit zonder dat wij deze vooraf met u hebben besproken en uw toestemming hebben gehad.

RECHT OP GARANTIE EN FORD ASSISTENCE

Uw recht op de fabrieksgarantie blijft gehandhaafd als u het onderhoud volgens het onderhoudsschema laat uitvoeren. Bovendien geeft een volledige Ford onderhoudsbeurt u het recht op verlenging van Ford Assistance, de pechhulpservice van Ford. In het geval van pech in heel Europa kunt u dan rekenen op onze hulp. U leest er meer over op onze speciale Ford Assistance pagina.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.