FORD FINANCIERING PARTICULIEREN

Iedere 2 of 3 jaar een gloednieuwe Ford rijden? Dan is Ford Options de geschikte oplossing voor u!

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van uw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten. 

Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloed je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

VOORDELEN FORD OPTIONS

  • Vast maandbedrag
  • Vast laag rentepercentage over de gehele looptijd
  • De gegarandeerde restwaarde (TGMW) beschermt u tegen onverwachte waardedalingen in de occasionmarkt  
  • Flexibiliteit tijdens en aan het einde van het contract
  • U bent zelf verantwoordelijk voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering

HOE WERKT FORD OPTIONS?

Vaste maandelijkse kosten doordat u alleen het verschil tussen de TGMW en de aanschafprijs aflost. Het maandbedrag wordt berekend door middel van:

  • Contractduur – keuze uit 24 of 36 maanden
  • Jaarlijkse kilometrage – keuze uit 20.000 of 30.000 kilometer
  • Aanbetaling (optioneel)

FORD OPTIONS OPTIES

OPTIES AAN HET EINDE VAN HET CONTRACT

Vernieuwen. Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Ford Options is dat u uw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijdt u weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is uw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan is het verschil voor u! Dat bedrag kunt u dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op uw volgende Ford.

Teruggeven. Als u besluit om uw Ford terug te geven wordt de conditie en het kilometrage beoordeeld. U hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van uw auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijft u nooit achter met een restschuld als de waarde van uw auto onverwacht is gedaald. U geeft de auto simpelweg terug aan Ford en u bent van alle verplichtingen af.

Houden. Wil u gewoon in uw vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat u ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kunt u in één keer doen, maar ook weer in maandelijkse termijnen.

MEER INFORMATIE?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.