GARANTIE & PECHHULP

ZO KUNT U MET EEN GERUST HART DE WEG OP

FORD GARANTIE

Bij Van der Burgh kunt u terugvallen op veel zekerheden. Lees hieronder meer over de Ford Basisgarantie op een nieuwe Ford. De garantie op uw Ford kunt u uitbreiden met een verlengde garantie onder de naam Ford Protect. Valt u met uw auto stil in Nederland of Europa? Wij staan voor u klaar met Ford Assistance.

Plan direct uw afspraak in!
NL
KM

FORD BASISGARANTIE

Met Ford basisgarantie hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw auto. Deze garantie is er voor zowel gebruikte als nieuwe auto's. Lees hieronder wat de Ford basisgarantie inhoudt:

GEBRUIKTE AUTO

Of uw auto nieuw of gebruikt is, wij leveren u altijd zekerheid. Zoals de grondige controle van een gebruikte auto voordat wij deze in onze voorraad opnemen. Bij verkoop krijgt u bij nagenoeg iedere gebruikte auto 6 maanden BOVAG-garantie, een nieuwe APK, afleverbeurt, volle tank èn een jaar Ford Assistance. Zo rijdt een gebruikte auto bijna als nieuw en bent u zeker van de kwaliteit van de door u aangeschafte auto. Is er onverhoopt toch een probleem dan kunt u terecht bij één van onze drie vestigingen.

NIEUWE AUTO

Op een nieuwe Ford bedraagt de fabrieksgarantie 2 jaar. Mocht er een probleem zijn dan worden deze verholpen volgens de hoogste Ford normen. Bij Van der Burgh bieden we u overigens de mogelijkheid om de garantie tegen een aantrekkelijk bedrag te verlengen met FordProtect. 

Valt uw auto onderweg stil tijdens de garantieperiode dan kunt u terugvallen op Ford Assistance, mits u de onderhoudsbeurt(en) conform de voorwaarden heeft laten uitvoeren. Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd. Is de reparatie complexer dan wordt uw auto weggesleept en krijgt u eventueel hulp in de vorm van een vervangende auto, een overnachting, eventueel vervoer naar huis of een andere service.

Op de lak en de carrosserie gelden andere en vaak langere garantietermijnen. Raadpleeg uw garantieboekje voor de details.

De Ford Basisgarantie is overigens gekoppeld aan uw auto en dus overdraagbaar bij verkoop!

EEN RUSTIG GEVOEL: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

FORD ASSISTANCE

Met Ford Assistance hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens de autorit. Want mocht u ergens in Europa pech hebben, dan kunt u met Ford Assistance een beroep doen op onze uitstekende en uitgebreide pechhulpservice. 

Ford geeft u GRATIS pechhulpservice in heel Europa, geldig tot de eerste voorgeschreven Ford Onderhoudsbeurt na eerste kentekenregistratie van het voertuig. Na iedere voorgeschreven Ford Onderhoudsbeurt wordt de pechhulpservice verlengd.

HOE WERKT FORD ASSISTANCE?

Heeft u een probleem met uw Ford dan neemt u contact met ons op of u belt het algemene servicenummer +31 (0)70-7703777. Dit nummer is dag en nacht, 365 dagen per jaar te bereiken.

Met Ford Assistance helpen wij u altijd op weg. Kunnen wij het probleem niet direct verhelpen dan bieden wij u vervangend vervoer aan of zelfs accommodatie voor een overnachting voor u en uw passagiers. Wij zetten ons altijd in om u weer thuis te krijgen of op de plaats van bestemming.

Voor Ford Assistance is er één heel belangrijke regel. U moet het onderhoud bij ons of een ander Ford dealer conform de gebruikershandleiding hebben laten uitvoeren. Bij iedere onderhoudsbeurt wordt uw pechhulpservice dan verlengd.

VERLENGDE GARANTIE

Bescherming op maat!

Ford Protect is de garantieverzekering van Ford. U kunt deze bij Ford van der Burgh afsluiten tot een jaar nadat u een nieuwe Ford heeft gekocht. U beschermt u tegen onvoorziene kosten nadat de Ford Basisgarantie is afgelopen. FordProtect is net als de Ford Basisgarantie overdraagbaar. Bij verkoop kan dit dus leiden tot een hogere restwaarde en een voordeel voor de nieuwe koper

LANGER DAN 2 JAAR GARANTIE

Bescherming op maat

Bij de aanschaf van een nieuwe Ford bepaalt u zelf de duur van de verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer.

Als u niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering hebt beslist, dan kunt u FordProtect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van de Ford. De prijs van FordProtect is afhankelijk van het model, het aantal jaren extra garantie en het maximum aantal kilometers gedurende de garantieperiode. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie. De gegevens van onze vestigingen vindt u aan de onderzijde van deze pagina.

FORDPROTECT GARANTIE

Uitgebreide dekking

Bijna alle reparaties gedurende uw verlengde garantieperiode vallen onder de dekking van FordProtect. Het gaat om defecten die het gevolg zijn van materiaal- of fabricagefouten. Door het afsluiten van FordProtect hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte problemen.

Er zijn echter ook uitzonderingen die niet onder FordProtect vallen. Want de verlengde garantie is GEEN onderhoudscontract. Dus het reguliere onderhoud en/of de vervanging van slijtagedelen zoals ruitenwissers, remblokken en banden, vallen niet onder de verlengde garantie van FordProtect.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.