VAN DER BURGH BRIELLE

Seggelant-Oost 8
3237 MH Brielle

0181 - 322020
info.brielle@burgh.nl

Volg ons:

   

Afspraak maken

WERKPLAATS

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 - 18.00 uur

Dinsdag 09.00 - 18.00 uur

Woensdag 09.00 - 18.00 uur

Donderdag 09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 09.00 - 18.00 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Zondag Gesloten

SHOWROOM

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08.00 - 17.00 uur

Dinsdag 08.00 - 17.00 uur

Woensdag 08.00 - 17.00 uur

Donderdag 08.00 - 17.00 uur

Vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Zaterdag 09.00 - 13.00 uur

Zondag Gesloten

NEEM CONTACT MET ONS OP

De Ford dealer in de regio Voorne-Putten 

Welkom bij Van der Burgh, dé Ford dealer in Voorne-Putten. Onze vestiging bevindt zich in Brielle, in Zuid-Holland. Wij hebben een grote showroom met een eigen werkplaats. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe Ford of een betrouwbare, jonge Ford occasion, bij ons vindt u een ruim aanbod in onze showroom in Brielle!

Nieuwe Ford-modellen

Bij Van der Burgh Brielle presenteren we niet alleen hoogwaardige Ford occasions, maar we hebben ook de allernieuwste Ford-modellen die te zien zijn in onze grote showroom. Ons assortiment nieuwe Ford-modellen wordt voortdurend bijgewerkt en uitgebreid, zodat we altijd de nieuwste en meest geavanceerde auto's kunnen aanbieden aan onze klanten. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het vinden van de perfecte Ford die past bij uw levensstijl en behoeften. Benieuwd naar onze acties? Bekijk ze alvast online!

Ford occasions Brielle

Bij Van der Burgh Brielle hebben we een uitgebreid aanbod aan Ford occasion modellen die u kunt bekijken in onze showroom. Of u nu op zoek bent naar een ruime gezinsauto, een sportieve hatchback of een robuuste SUV, wij hebben de perfecte Ford occasion voor u. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te begeleiden en u te helpen bij het vinden van de ideale occasion die past bij uw specifieke wensen en budget. Wilt u het aanbod alvast online bekijken? Via onderstaande button bekijkt u ons aanbod aan verschillende Ford occasion modellen!

Over Van der Burgh Brielle

Van der Burgh is sinds 1954 actief als autodealer. Het begon destijds in Maasdam met de reparatie en verkoop van landbouwwerktuigen en automobielen. In 1973 werd het bedrijfspand aan de Raadhuisstraat verruild voor de nieuwe locatie aan de Sportlaan 1 te Maasdam waar het tot op heden nog steeds is gevestigd.

Na jaren als dealer voor het merk Nissan te hebben opgetreden werd in 1984 gekozen voor het huidige Ford-dealerschap. In 1989 werd de landbouwtak afgestoten aan J. Stehouwer Mechanisatie BV te Maasdam.

In 1996 werd het filiaal aan de Jan v/d Heijdenstraat 20 te Oud-Beijerland geopend waarna in 1999 de hoofdvestiging Maasdam werd uitgebreid met een compleet Tankstation. Tot op de dag van vandaag hebben wij als Ford dealer in de Hoeksche Waard zowel prachtige nieuwe Ford-modellen, als hoogwaardige occasions in onze showroom staan en heeft u een uitgebreide keuze.

Bezoek onze Ford showroom in Brielle

Bij Ford Van der Burgh in Voorne-Putten is het een van onze prioriteiten om uw Ford-ervaring onvergetelijk te maken door aan al uw verwachtingen te voldoen. U kunt de kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie van Ford ontdekken in onze showroom. Wij verwelkomen u graag en helpen u met het vinden van uw perfecte auto!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.