FORD TRANSIT CONNECT

'INNOVATIE ALS DRIJFVEER, PERFORMANCE ALS RESULTAAT.'

Vanaf € 

Prijs vanaf

?

ONTDEK NU DE FORD TRANSIT CONNECT

DÉ BEDRIJFSWAGEN VOOR IEDERE KLUS

Met een verfijnde uitstraling, een vernieuwd interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit tevoren, ondergaat de Transit Connect op alle fronten aanzienlijke verbeteringen.

De Transit Connect blijft ongewijzigd op de kenmerkende robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit. Ook andere functies zoals een flexibele dubbele passagiersstoel en SYNC 3 blijven. De Transit Connect is leverbaar met een korte en een lange wielbasis waardoor het laadvolume oploopt tot  3,6m³ (VDA). Daarbij heeft de bedrijfswagen een maximaal laadvermogen tot 961 kg en een maximaal trekvermogen van 1500 kg. De uitzonderlijk elegante bedrijfswagen is uitgerust met innovatieve rijhulptechnologieën waardoor de bestuurder handsfree verbonden blijft en goed kan letten op de weg.

De vernieuwde technologieën zorgen voor gunstiger brandstofverbruik en een lagere uitstoot, zo blijven uw kosten lager. 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE FORD TRANSIT CUSTOM

Ford Fordpasspro Productivity app

De zakelijke app voor verbonden bedrijfswagens

Of u nu één of vijf bedrijfswagens werkt, de FordPass Pro app haalt het maximale uit uw bedrijfswagens. FordPass Pro is speciaal ontworpen voor Ford bedrijfswagens en is voorzien van handige functies zoals: Guard Mode en Vehicle Health Alerts. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat u de weg op kunt, de lading veilig is en uw bedrijf in beweging houdt

Ford Transit Connect blauw schuinachterkant in de nacht aan het rijden met lampen aan

Hernieuwbare en duurzame diesel (HVO)

HVO is gemaakt op basis van afgewerkte olie, zoals gebruikte bakolie afkomstig uit bijvoorbeeld restaurants. HVO hernieuwbare diesel kan in alle Ford Transit Connect bedrijfswagens worden gebruikt in plaats van diesel, zonder enkele aanpassingen door te voeren. Dieselmotoren met HVO starten gemakkelijker bij lage temperaturen en kan zelfs worden gemengd met diesel in de tank.

Ford Transit Connect virtuele cockpit

Proactieve snelheidsbegrenzer

De Transit Connect is uitgerust met intelligent Speed Limiter, ontworpen om uw snelheid te controleren, zodat u op de weg kan concentreren. Eerst wordt de geldende snelheidsbeperking gedetecteerd door middel van de Traffic Sign Recognition-camera. Vervolgens past het systeem uw maximumsnelheid aan. 

Ford Ecosport Ecoblue motor

1.5 Ecoblue Dieselmotor

De 75 pk, 100 pk en 120 pk TDCI dieselmotoren maken indruk met hun verfijnde motoren en geweldige efficiëntie. In de stad met korte ritten of lange ritten op het platteland, de soepele koppelafgifte is onmisbaar. 

Ford Transit Connect display in dashboard

Sync 3

Geef uw Ford spraakopdrachten via SYNC 3. Bellen en gebeld worden, muziek afspelen of sms-berichten worden hardop voorgelezen. Hierdoor kunt u altijd uw handen aan het stuur houden. 

Ford Transit connect blauw bovenkant vogelperspectief Actieve Parkeerhulp

Actieve parkeerhulp

Active Park Assist helpt u bij file parkeren en recht inparkeren. U hoeft alleen de knop in te drukken en de sensoren van dit innovatie systeem zoeken een geschikte plek om te parkeren. Alleen het gas, de versnellingen en de remmen hoeven te bediend te worden, verder wordt er automatisch ingeparkeerd. 

ONTDEK DE NIEUWE TRANSIT CONNECT

Een volledig nieuwe rijervaring. Het heeft een verhoogd trekvermogen, een nieuw vormgegeven laadruimte en nu is de Transit Connect ook beschikbaar als plug-in hybride. 

Beschikbaar in 2024.

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw (aan)vraag en/of opmerking achter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.