VERWACHT: NIEUWE E-TRANSIT COURIER

'GEDURFDER DAN OOIT.'

Beschikbaar in 2024.

Prijs vanaf

-

DE NIEUWE E-TRANSIT COURIER

De bekende Transit Courier is nu ook beschikbaar als elektrische bedrijfswagen. De E-Transit Courier is een compacte elektrische bestelwagen die ideaal is voor emissie loze ritten. De vernieuwde Courier heeft meer laadruimte en ondersteunende functies dan de vorige versies. Lees verder voor meer informatie over de E-Transit Courier. 

De diesel- en benzinemotor modellen konden al vanaf de zomer van 2023 worden besteld. De E-Transit Courier gaat later in 2024 in productie. 

WAT MAAKT DE E-TRANSIT COURIER BIJZONDER?

De E-Transit Courier is niet zomaar een bestelauto. Met de 100 kW elektromotor plus AC- en DC-laadmogelijkheden kunt u genieten van compromisloze EV-prestaties. 

Dankzij de geoptimaliseerde laadruimte en innovatieve softwareoplossingen kan er een geheel nieuw niveau van productiviteit worden bereikt. Zo is er in het vernieuwde model wel 25% meer laadvolume, heeft het een laadvermogen tot wel 700 kg en is er ruimte voor twee europallets. Het SYNC 4 touchscreen helpt u controle te houden en geeft live informatie weer, zo kunt u efficiënt blijven rijden. 

De unieke grille en horizontaal doorlopende dagrijverlichting maken deel uit van het kenmerkende EV-design. Het doordachte interieur bevat een configureerbare opbergruimte en een opklapbaar werkoppervlak. 

FORDS WERELDWIJDE PLAN OM EV'S SNEL OP TE SCHALEN

Ford is toegewijd om wereldwijd het aantal elektrische auto snel op te schalen. De volledig elektrische E-Transit Courier versterkt de Ford Pro elektrische line-up. Ook andere modellen zoals de E-Transit en de verwachte Ranger Plug-In hybrid dragen bij om dit doel te behalen. 

Bij Ford wordt hard gewerkt om kwalitatief sterke voertuigen te maken die emissie loos kunnen rijden. De prestaties zijn als nooit te voren. Ook u kunt dus elektrisch rijden zonder compromissen te sluiten!

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw gegevens achter. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.