FORD FINANCIAL LEASE

BEHOUD UW BEDRIJFSKAPITAAL TERWIJL U IN STIJL RIJDT

WAT IS FINANCIAL LEASE?

Als ondernemer wilt u uiteraard weloverwogen keuzes maken, zo ook bij de aanschaf van een auto. Mocht u twijfelen tussen kopen en leasen dan is Financial Lease de aangewezen keuze. Vooral beginnende ondernemers en MKB-ondernemingen hebben veel baat bij deze keuze. Bij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto en staat deze op de balans van de onderneming. Als u gaat voor een Financial Lease op een bedrijfsauto met het label 'zeer zuinig', dan profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit houdt in dat u geen belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag. De grootte van uw voordeel hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Met Financial Lease kunt u dus de investeringen buiten uw normale bedrijfsfinancieringen houden. Daarnaast wordt u direct economisch eigenaar en kunt u uw nieuwe Ford op uw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die hebt beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. 

WAAROM KIEZEN VOOR FINANCIAL LEASE?

FINANCIAL LEASE

Financial lease is vooral voor beginnende ondernemers en MKB-ondernemingen een aantrekkelijkere optie dan directe aankoop. Door voor deze optie te gaan blijft de auto in uw bedrijfsvermogen. Als de gekozen bedrijfsauto als 'zeer zuinig' is gelabeld kunt u ook nog profiteren van financiële voordelen. Dit houdt in dat er geen belasting betaald hoeft te worden over (een deel van) de aankoopprijs. De grootte van uw voordeel hangt van van uw totale investeringen gedurende het jaar. Als u hulp wenst bij Financial Lease dan staat Van der Burgh voor u klaar!

VOORDELEN

  • Fiscale voordelen, inclusief afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek.
  • Lagere maandelijkse kosten door een slimme toepassing van de slottermijn.
  • Eenvoudige afhandeling bij Van der Burgh.
  • Flexibele autofinanciering die aansluit op uw persoonlijke wensen.
  • U wordt direct de economische eigenaar van het voertuig.
  • Gunstige tarieven dankzij de hoge restwaarde van het voertuig.

FINANCIAL LEASE BIJ VAN DER BURGH

Van der Burgh werkt samen met Financial Lease For You op het gebied van zakelijke financieringen. Dankzij onze jarenlange gezamenlijke ervaring kunnen wij u zo op de beste manier van dienst zijn. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.