SCOOTMOBIELEN

Ontzorging op- en onderweg

GRATIS DEMONSTRATIE AAN HUIS

Bij Mango geloven we dat u de eigenschappen van onze scootmobielen zelf moet ervaren, zodat u zelf kunt bepalen welk model het beste bij u past. Dat kan door proef te rijden onder deskundige begeleiding in onze winkel, maar ook bij u thuis – helemaal gratis en vrijblijvend. Een afspraak maken kan via 0181-322020. Uiteraard kunt u ook direct online via het formulier (neem contact op ) een afspraak maken.

SOORTEN SCOOTMOBIELEN

Mango Mobility biedt de keuze tussen drie- en vierwiel scootmobielen, elk met hun eigen voordelen in stabiliteit en wendbaarheid. Opvouwbare scootmobielen bieden daarentegen mobiliteit in een compact en draagbaar ontwerp. Het kiezen tussen deze opties hangt af van individuele behoeften en levensstijl.

Scootmobiel in de showroom van Van der Burgh

DRIE- EN VIERWIEL SCOOTMOBIELEN

Maakt u regelmatig tochten door de natuur, waarbij u flink wilt doorrijden? Of wilt u graag samen met een fietser op stap kunnen? Dan is een vaste scootmobiel met drie, vier of vijf wielen de juiste oplossing voor u. Deze zijn allen zeer compleet, stabiel en comfortabel én hebben over het algemeen een groot bereik en hoge topsnelheid. Veel van de vaste scootmobielen zijn uitgerust met een luxueuze kapiteinsstoel, waardoor u altijd comfortabel de weg op kunt. U rijdt al op een vaste scootmobiel vanaf € 895,-

Het assortiment vaste scootmobielen van Mango is zeer divers. Van snelle tourscootmobielen die een maximaal bereik van 140 kilometer hebben tot de vaste driewielmodellen die ook geschikt zijn om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Scootmobiel in de showroom van Van der Burgh

OPVOUWBARE SCOOTMOBIELEN

Een vouwscootmobiel is compact, wendbaar en licht in gewicht. Het verschil tussen een demontabele scootmobiel en vouwscootmobiel is dat u een vouwscootmobiel binnen enkele seconden geheel kunt opvouwen en met u mee kunt rollen. Daarnaast kan een opvouwbare scootmobiel in opgevouwen staat als handige trolley mee op reis. Enkele opvouwbare scootmobielen van Mango mogen zelfs mee in het vliegtuig!

Mango heeft een ruim en divers assortiment demontabele en opvouwbare scootmobielen. Alle modellen zijn licht in gewicht, zeer compact en voorzien van een kleine draaicirkel. Dit maakt het mogelijk snel en gemakkelijk in kleine ruimtes, zoals winkelpaden of binnenshuis, te manoeuvreren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.