WERKPLAATS

& service

 

 

WERKPLAATS EN SERVICE BIJ VAN DER BURGH

Bij Ford Van der Burgh begrijpen we hoe belangrijk het is om uw auto in topconditie te houden. Daarom hebben we een eigen werkplaats waar onze ervaren vakmensen klaarstaan om uw Ford de best mogelijke zorg te bieden. Met onze uitgebreide kennis en expertise zorgen we ervoor dat uw auto altijd in optimale staat verkeert.

Plan direct uw afspraak!
NL
KM

ONZE FORD WERKPLAATS VESTIGINGEN

Bij Van der Burgh hebben we niet één, maar twee Ford werkplaatsen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze werkplaatsen bevinden zich in Maasdam en Brielle, beide gelegen naast onze showrooms. Of u nu in Maasdam of Brielle bent, u kunt altijd terecht voor een uitgebreid aanbod aan onderhouds- en reparatiediensten voor uw Ford.

MET ONZE UITGEBREIDE KENNIS EN EXPERTISE ZORGEN WE ERVOOR DAT UW AUTO ALTIJD IN OPTIMALE STAAT VERKEERT

ONZE SERVICES IN DE WERKPLAATS

In onze Ford werkplaats bieden we uitgebreide service voor uw Ford aan. Denk bijvoorbeeld aan een onderhoudsbeurt voor uw Ford, benodigde reparaties wanneer er iets niet meer werkt of kapot is, een APK keuring en nog meer! Wij vertellen u graag meer over onze service binnen onze Ford werkplaats.

FORD APK

Voor de APK bent u bij Ford Van der Burgh aan het juiste adres. U heeft de mogelijkheid om de APK los te laten uitvoeren of te combineren met een onderhoudsbeurt. In het geval van een gecombineerde afspraak zijn de kosten van de APK lager, wat gunstig is voor uw portemonnee! Het niet uitvoeren van de APK kan leiden tot een bekeuring, dus zorg ervoor dat u altijd bij ons langskomt.

ONDERHOUD EN SERVICE VOOR UW FORD

Bij van der Burgh staan onze service adviseurs klaar om u te helpen met deskundig advies. Als u het onderhoud bij ons laat uitvoeren, profiteert u van belangrijke voordelen, waaronder een prijsopgave vooraf en transparante prijzen. Ook repareren wij uw auto wanneer er iets kapot is of vervangen moet worden. Wilt u meer weten over onze service qua onderhoud en reparatie? Lees er alles over op onze uitgebreide pagina.

BIJ VAN DER BURGH KUNT U REKENEN OP VERSCHILLENDE ZEKERHEDEN

WAAROM FORD VAN DER BURGH?

Ford Van der Burgh is een erkende Ford dealer en garage voor al uw Ford auto's. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Ford te onderhouden en eventuele schade te herstellen. Ze zorgen ervoor dat u snel en veilig weer de weg op kunt!

  • Ervaren Ford-specialisten met uitgebreide kennis en certificering door Ford.
  • Gebruik van originele Ford-onderdelen voor optimale kwaliteit en prestaties.
  • Geavanceerde diagnoseapparatuur voor snelle en nauwkeurige reparaties.
  • Transparante prijzen en offertes vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • Uitgebreide service, waaronder APK keuringen, bandenservice en airconditioning service.
  • Klantgerichte benadering met vriendelijk en behulpzaam personeel.

MEER INFORMATIE?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.