LAADOPLOSSINGEN FORD

WIJ HELPEN U MET HET VINDEN VAN EEN LAADOPLOSSING DIE BIJ U PAST

ONTDEK MAATWERK OPLAADOPLOSSINGEN VOOR UW FORD

Bij Van der Burgh begrijpen wij dat elk individu unieke behoeften heeft, inclusief elektrische en hybride rijders. Daarom hebben we in samenwerking met Mobilitics op maat gemaakte laadoplossingen beschikbaar. Of u nu al een elektrische auto heeft of erover denkt om er een aan te schaffen, Van der Burgh Ford biedt een scala aan elektrische modellen. Neem hier een kijkje in ons uitgebreide aanbod van Ford elektrische voertuigen.

VAN DER BURGH & MOBILITICS

Bij Van der Burgh bieden wij een uitgebreide selectie elektrische voertuigen. Om uw elektrische rijervaring naadloos te laten verlopen, presenteren wij in samenwerking met Mobilitics een allesomvattende oplossing. Van der Burgh en Mobilitics zijn beide trots onderdeel van de Amega Groep. Na het afronden van uw voertuigconfiguratie ontvangt u niet alleen een persoonlijke aanbieding van ons, maar heeft u ook de mogelijkheid om direct bij Mobilitics een compleet laadpakket af te nemen. Door onze expertise te bundelen, kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor al uw laadbehoefte.

OVER MOBILITICS

Mobilitics is een vooraanstaande mobiliteitsbeheer- en adviesinstelling, streeft ernaar om organisaties een nieuwe dimensie van wendbaarheid in mobiliteit te verschaffen zonder het beheer uit het oog te verliezen. Wij realiseren dit via onze geavanceerde Mobilitics-pas, ondersteund door krachtige softwareoplossingen en ons vlootbeheerplatform. Ons scala aan oplossingen is toegankelijk voor een breed spectrum van bedrijven, variërend van zelfstandige professionals tot grote, internationale ondernemingen.

LAADOPTIES VOOR UW FORD

Van der Burgh, in samenwerking met Mobilitics, presenteert een gevarieerd assortiment laadopties op maat voor uw Ford. Of u nu een laadpunt op uw werkplek of bij u thuis wilt, wij kunnen aan al uw behoeften voldoen. Onze deskundige teams bij Van der Burgh en Mobilitics zorgen voor een zorgeloze ervaring bij het installeren van uw nieuwe laadpunt. Als u de voorkeur geeft aan een flexibeler aanpak, bieden we ook de mogelijkheid om laadpunten te huren of te leasen bij de aanschaf van uw Ford.

EENVOUDIG ELEKTRISCH LADEN MET UW MOBILITCS LAADPAS

Heeft u interesse in het verkrijgen van een laadkaart voor uw Ford? Bij Van der Burgh en Mobilitics hebben we een speciale laadkaart ontwikkeld die perfect aansluit op uw wensen. Met onze innovatieve laadkaart kunt u uw Ford opladen bij een uitgebreid netwerk van meer dan 150.000 laadpunten verspreid over Nederland en zelfs enkele internationale bestemmingen.

MEER INFORMATIE?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.