FORD RANGER RAPTOR

'De krachtigste tot nu toe.'

Vanaf € 

Prijs vanaf

?

ONTDEK NU DE FORD RANGER RAPTOR

Krachtiger dan ooit

Stap in de wereld van ultieme prestaties met de Ford Ranger Raptor. Beschikbaar met een sterke 2.0-liter bi-turbo EcoBlue-dieselmotor of een indrukwekkende 3.0-liter EcoBoost V6-benzinemotor. Met de geavanceerde off-road capaciteiten zorgt deze pick-up voor een nog groter avontuur. Ontdek de perfecte combinatie van robuustheid, technologie en prestaties die de Ranger Raptor tot de ultieme auto maakt, waar u ook heen gaat.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Motorblok Ford Ranger Raptor

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

Bij de Ranger Raptor is er de keuze uit twee krachtige motoren: de 2.0-liter Bi-turbo EcoBlue-dieselmotor en de nieuwe 3.0-liter EcoBoost-v6-benzinemotor met een dubbele turbo.

Ford Ranger Raptor Stuur

BESTURING EN CONTROLE

De Ranger Raptor kan in de Baja-modus de voertuiginstellingen aanpassen. Op deze manier kunnen alle offroad-eisen met hoge snelheid worden behaald. 

Ford Ranger Raptor Voorkant Wormenoogperspectief

RIJERVARING

Dankzij de buitengewoon goede Fox-dempers is de Raptor de ultieme offroader. De ophanging kan op deze manier namelijk vrijwel alles opvangen. 

Ford Ranger Raptor Interieur Logo

INNOVATIEF DESIGN

Het interieur van de Raptor is volledig vernieuwd. Zo is er een digitale interface voor de bestuurder en is de interieurbekleding opvallend met daarbij het Raptor-logo. 

0-100 km/u

11,6 s

max. vermogen

210 pk

max. koppel

500 Nm

Slepen

2,5T

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw (aan)vraag en/of opmerking achter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.