FORD OPERATIONAL LEASE

DE MEEST GEBRUIKTE LEASEVORM BINNEN DE ZAKELIJKE MARKT

WAT IS OPERATIONAL LEASE?

Binnen de zakelijke markt is Full Operational Lease de meest gebruikte leasevorm. Omdat u hiermee een leasecontract afsluit waarbij alles is inbegrepen wordt het ook wel als Full Service leasing gezien. Het grootste voordeel van Full Operational Lease is de volledige ontzorging van de wagenparkbeheer. Daarnaast worden ook andere zorgen zoals financieringen, onderhoud, beheer, verzekeringen en reparaties uit handen genomen door AA Lease, een bedrijf waar wij een samenwerking mee vormen. Zo kunt u tijd en geld besparen!

Met Operational Lease bent u niet de juridische eigenaar van de leaseauto, in dit geval zou AA Lease dat zijn. Het voordeel hiervan is dat u geen risico loopt bij de verkoop van de auto aan het einde van het leasecontract, dit zorgt voor zekerheid. U weet waar u aan toe bent en komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

VAN DER BURGH EN AA LEASE

Door te kiezen voor AA Lease kiest u ook voor zorgeloze mobiliteit. Wij staan voor een hoge servicegraad, persoonlijke aandacht, eerlijk en vooral verstandig advies. Onder alle omstandigheden is AA Lease uw mobiliteitspartner. Het maakt hierbij dan ook niet uit of dat het gaat om bedrijfswagens, personenauto's, tijdelijke contracten, deelauto's of wagenparkbeheer. Bij AA Lease is er altijd een oplossing die bij u past!

AA Lease staat aan de top van onafhankelijke en universele leasemaatschappijen.

DE VOORDELEN VAN FULL OPERATIONAL LEASE

•    De solvabiliteit van het bedrijf verbetert
•    Meer financiële zekerheid
•    Geen expertise nodig
•    Minder administratieve lasten
•    De kosten zijn budgetteerbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.