FORD ASSISTANCE

WORDT OVERAL IN EUROPA GEHOLPEN DOOR ONZE PECHHULPSERVICE.

UW FORD SERVICE

Met Ford Assistance hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens de autorit. Want mocht u ergens in Europa pech hebben, dan kunt u met Ford Assistance een beroep doen op onze uitstekende en uitgebreide pechhulpservice bij Van der Burgh.

Plan direct uw afspraak
NL
KM

FORD ASSISTANCE IEDER JAAR

Ford geeft u namelijk GRATIS pechhulpservice in heel Europa, geldig tot de eerste voorgeschreven Ford Onderhoudsbeurt na eerste kentekenregistratie van het voertuig. Na iedere voorgeschreven Ford Onderhoudsbeurt wordt de pechhulpservice verlengd.

EEN RUSTIG GEVOEL: WIJ STAAN VOOR U KLAAR BIJ VAN DER BURGH!

HOE WERKT FORD ASSISTANCE?

Heeft u een probleem met uw Ford dan neemt u contact met ons op of u belt het algemene servicenummer +31 (0)70-7703777. Dit nummer is dag en nacht, 365 dagen per jaar te bereiken.

Met Ford Assistance helpen wij u altijd op weg. Kunnen wij het probleem niet direct verhelpen dan bieden wij u vervangend vervoer aan of zelfs accommodatie voor een overnachting voor u en uw passagiers. Wij zetten ons altijd in om u weer thuis te krijgen of op de plaats van bestemming.

Voor Ford Assistance is er één heel belangrijke regel. U moet het onderhoud bij ons of een ander Ford dealer conform de gebruikershandleiding hebben laten uitvoeren. Bij iedere onderhoudsbeurt wordt uw pechhulpservice dan verlengd.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.