NIEUWE FORD KUGA PHEV

'Bestverkochte PHEV van Europa!'

Vanaf € 41.350,-

Prijs vanaf

€ 41.350,-

€ 43.350,-

Private Lease vanaf

€ 529,- p/m

Ford Options 2,9%

€ 299,- p/m

BESTVERKOCHTE PHEV VAN EUROPA

Voorzien van meer. Meer vermogen. Meer trekkracht. Meer stijl. Meer tech. Meer vrijheid. Maak kennis met de nieuwe Ford Kuga® Plug-In Hybrid SUV.

De nieuwe Ford Kuga vertegenwoordigt de volgende stap in innovatie en prestaties binnen het SUV-segment. Met een verfijnd ontwerp, geavanceerde technologieën en diverse aandrijfopties biedt de Kuga een indrukwekkende combinatie van stijl, efficiëntie en veelzijdigheid. De nieuwe Ford Kuga streeft ernaar om aan de uiteenlopende behoeften van moderne bestuurders te voldoen. Met een focus op comfort, veiligheid en duurzaamheid belooft de Kuga een opwindende rijervaring te bieden voor zowel stadsritten als avontuurlijke reizen.

rijbereik tot *

66km

Volledig opladen *

3.5u

trekgewicht *

2.100kg

MEER (TREK)KRACHT

2.100 KG

De nieuwe Kuga heeft met 2.100 kg een hogere (trek)kracht dan ooit. Het geïntegreerde navigatiesysteem berekent automatisch de ideale route voor u en uw aanhanger, trailer of caravan.

MEER VRIJHEID MET DE NIEUWE FORD KUGA

Met Green Zone-geofencing tilt de nieuwe Ford Kuga duurzaam rijden naar een hoger niveau. Deze geavanceerde functie biedt bestuurders waardevolle informatie over uitstoot beperkingen langs hun route, waardoor ze bewustere keuzes kunnen maken voor het milieu. Wanneer de Kuga een zero- of lage-emissiezone nadert, past het voertuig automatisch zijn rij-modus aan naar de eco-modus of schakelt het zelfs volledig over naar elektrisch rijden. Dit niet alleen om de uitstoot te verminderen, maar ook om bij te dragen aan schonere lucht in stedelijke gebieden. Met Green Zone-geofencing demonstreert de nieuwe Ford Kuga zijn toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn, waardoor elke rit niet alleen comfortabel en efficiënt is, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

MEER TECHNOLOGIE

Het vernieuwde interieur van de Ford Kuga kenmerkt zich door een gestroomlijnd ontwerp en biedt een scala aan moderne functionaliteiten. Met het digitale instrumentenpaneel heeft de bestuurder alle essentiële informatie binnen handbereik, gepresenteerd op een intuïtieve en overzichtelijke manier. De flexibele achterstoelen zorgen voor aanpasbaarheid aan diverse behoeften, of het nu gaat om extra passagiers of extra bagage. Met een indrukwekkende kofferruimte tot 536 liter biedt de Kuga meer dan genoeg ruimte voor al uw bagage, of het nu gaat om dagelijkse boodschappen of weekenduitstapjes. Flexibiliteit en ruimte staan centraal in het interieur van de nieuwe Ford Kuga, waardoor deze SUV zich aanpast aan elke situatie met gemak en comfort.

NIEUWE FORD KUGA BIJ VAN DER BURGH

Bij Van der Burgh in Brielle en Maasdam hebben we een breed scala aan Ford modellen. Wanneer u op zoek bent naar jonge occasions of de nieuwste modellen staan wij voor u klaar! Ook voor de nieuwe Ford Kuga bent u bij Van der Burgh aan het juiste adres. Bezoek onze showrooms of boek online alvast uw proefrit.

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw (aan)vraag en/of opmerking achter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.