NIEUWE FORD MUSTANG

"De beste ooit"

Vanaf € 131.900,-

Prijs vanaf

€ 131.900,-

ONTDEK DE NIEUWE FORD MUSTANG 7E GENERATIE

De beste Mustang tot nu toe! De 7e generatie van de Ford Mustang is standaard uitgerust met een 5.0 liter V8-motor met karakteristiek Mustang geluid. Verder is er een ultramodern interieur en een digitale cockpit die in te stellen is naar uw voorkeur en wensen. De legendarische Mustang is verkrijgbaar als fastback of convertible.

EXTERIEUR FORD MUSTANG

De nieuwe Ford Mustang is geïnspireerd op de allereerste generatie Ford Mustang wat een slank silhouet had. Ook nu jaren later blijft de auto een onvergetelijk stijlvol voorkomen hebben. Het kenmerkelijke Mustang uiterlijk is er ook nog bij de 7de generatie door het herkenbare Mustang embleem op de grille en de koplampen met drie led balken. De gelakte performance remklauwen en 19" velgen maken de auto helemaal af!

Fastback
De Mustang Fastback vormt het hart van het merk. De aerodynamica is geoptimaliseerd met extra motorkaproosters en een voorsplitter met nieuwe vormgeving.

Convertible
De Mustang Convertible zet zijn traditie van vrijheid in de open lucht voort. Met een simpele aanraking activeert u de enkele midden hendel om de kap te openen en te sluiten.  

Dark Horse
De Mustang Dark HorseTM is een heel uniek verhaal! Unieke carrosseriestijl, Unieke glanzende zwarte grille en verduisterde LED-koplampen. 

0 - 100 km/u *

4.4s

Max. vermogen *

453pk

Max koppel *

540Nm

BOORDEVOL TECHNOLOGIE

Het 12,4-inch digitale instrumentenpaneel en het 13,2-inch Ford SYNC™ 4-touchscreen zijn gecombineerd in een enkel scherm dat zich om de bestuurder buigt.

INNOVEREND INTERIEUR

Een door het circuit geïnspireerd stuurwiel met vlakke onderkant garandeert een geweldige circuitwaardige besturing. Altijd met premium leren stoelen met een zachte afwerking. Er is de keuze tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak, of een auomatische tienersnellingsbak. Hierbij zitten SelectShift en schakelflippers.

Premium B&O-geluidssysteem
De Mustang heeft 12 krachtige luidspeakers met een vermogen van wel 860 watt. Verder is er een subwofer in de achterbak voor betere bassprestaties. Dit alles is speciaal gekalibreerd en afgesteld voor uw nieuwe Mustang. 

12,4-inch digitaal instrumentenpaneel
Het displaypaneel is te personaliseren waardoor het af te stemmen is naar uw stemming en rijstijl. Er is keuze uit Normaal, Sport, Circuit, Kalm en de klassieke Fox Body 87-93, wat voor een iconische en nostalgische sfeer zorgt. 

13,2-inch Ford SYNCTM 4
SYNC 4 met verbonden navigatie en Ford Secure integreert met uw smartphone om muziek, vergrendeling op afstand en nog veel meer te besturen. Daarbij hoeft u nooit een update te missen dankzij over-the-air software-updates. 

MUSTANG TECHNOLOGIE

De nieuwe Ford Mustang is een meesterwerk van technologie en prestatie, waarbij geavanceerde innovaties samenkomen met het iconische ontwerp van de legendarische Mustang. Met zijn krachtige motoropties, waaronder de indrukwekkende 5.0-liter V8, levert de Mustang een opwindende rijervaring die zijn reputatie als icoon van de weg versterkt. Dankzij geavanceerde technologieën, zoals het SYNC-infotainmentsysteem en geavanceerde rijhulpsystemen, biedt de Mustang niet alleen prestaties, maar ook comfort en connectiviteit. Met zijn gedurfde styling en state-of-the-art functies blijft de nieuwe Ford Mustang de standaard zetten voor moderne "muscle cars", waarbij de Mustang trouw blijft aan zijn kracht en passie voor iedere rit.

Ford Eu Mustang S650 2024 Mustang rood

VERKEERSBORDHERKENNING (snelheid)

De auto kan snelheidsborden naast en boven de weg detecteren en herkennen. Op het moment dat u een nieuwe snelheidszone betreedt worden de gegevens bijgewerkt. Vervolgens worden deze weergegeven op het digitale instrumentenpaneel. 

Ford Eu Mustang Technology Lane Assist

RIJSTROOKASSISTENTIE

Voorwaarts gerichte camera's scannen wegmarkeringen en detecteren of u onopzettelijk van uw rijstrook afwijkt. Het systeem waarschuwt door het stuur te laten trillen en kan milde stuurhulp bieden om naar de juiste rijstrook terug te keren.

Ford Eu Mustang Technology Cruise Control

INTELLIGENTE ADAPTIEVE CRUISECONTROL

Maakt gebruik van gegevens van een elektronische horizonkaart en verkeersbordherkenning (snelheid) om de adaptieve cruisecontrol aan te vullen, zodra de snelheid wordt aangepast aan de weg, bochten en verkeersomstandigheden. 

Ford Eu Mustang S650 stuur

ONTWIJKEND STUURHULPSYSTEEM

Ontwijkende stuurhulptechnologie kan detecteren wanneer u uitwijkt om een obstakel te ontwijken. Op het moment dat u niet voldoende aan het stuur draait om langs een obstakel te gaan zal de technologie stuurondersteuning bieden. 

Ford Eu Mustang Technology Reverse Break Assist

ACHTERUITRIJREMHULPSYSTEEM

Radarsensors op de achterbumper detecteren een mogelijke botsing. Het systeem is actief tussen de 1,6 en 11,3 km/u. Er verschijnt een waarschuwing en het systeem schakelt automatisch de remmen in om een botsing te verzachten of te voorkomen.

NIEUWE FORD MUSTANG BIJ VAN DER BURGH

Bij Van der Burgh in Brielle en Maasdam hebben we een breed scala aan Ford modellen. Of dat u nu op zoek bent naar jonge occasions of naar de nieuwste modellen, wij staan voor u klaar! Ook voor de nieuwe Ford Mustang bent u bij Van der Burgh aan het juiste adres. Bezoek onze showrooms of boek online alvast uw proefrit.

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw (aan)vraag en/of opmerking achter

MEER INFORMATIE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.