NIEUWE FORD EXPLORER

‘ONTWORPEN VOOR DE AVONTUURLIJKE RITTEN.’

Met een volledig elektrisch rijbereik tot 602 km.

Vanaf € 45.950,-

Prijs vanaf

€ 45.950,-

Private Lease vanaf

€ 560,- p/m

Ford Options 2,9%

€ 279,- p/m

DE NIEUWE VOLLEDIG ELEKTRISCHE FORD EXPLORER

Ervaar het ultieme gevoel van elektrisch rijden met de volledig elektrische Ford Explorer. Maak u klaar voor avontuurlijke rit dankzij de krachtige technologie en het tal van innovatieve functionaliteiten. In combinatie met het elegante uiterlijk levert deze SUV topprestaties op alle fronten.

De Ford Explorer is standaard uitgerust met een veelzijdig interieur en vele slimme functies om uw ritten zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken. Ontdek de nieuwe Ford Explorer bij Van der Burgh!

0 - 100 km/u *

5.3s

Rijbereik tot *

602km

10% tot 80% opladen *

26min

ONTDEK DE FORD EXPLORER

Gedreven door innovatie

COMFORTABELE RITTEN

De Ford Explorer is meer dan alleen efficiëntie. Het veelzijdige interieur levert een grote bijdrage aan uw rijbeleving. Geniet van nog meer comfort dankzij de standaard uitgerust leren stoelen. Een interieur dat is ontworpen tot in de kleinste details om u in alle gemakken te voorzien. Het B&O audiosysteem, digitaal 12,3” bedieningspaneel en geavanceerde connectiviteit met de FordPass-app zal elk excuus aangrijpen om een stuk te rijden met deze Ford Explorer.

INNOVATIEVE VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

Veiligheid staat boven alles en dat is ook terug te zien in de Ford Explorer. Een krachtige uitvoering voorzien van vele geavanceerde veiligheidstechnologieën. Met onder andere systemen als Pre-Collision Assist en Post Impact Braking kunnen ongevallen voorkomen worden of de ernst ervan verminderd worden.

FORD EXPLORER BIJ VAN DER BURGH

Nieuw en occasion Ford Explorer

Bij Van der Burgh kunt u voor zowel de nieuwe Ford Explorer modellen als occasions terecht. Het ruime aanbod vindt u online en in onze showrooms in Brielle en Maasdam. Wanneer u op zoek bent naar de juiste prijs-kwaliteitsverhouding of graag meer wilt weten over de nieuwe innovaties en technologieën bent u bij Van der Burgh aan het juiste adres. Wij hebben de geschikte Ford Explorer voor u beschikbaar!

FORD EXPLORER OCCASIONS

Liever een Ford Explorer occasion rijden? Ook dan bent u bij Van der Burgh aan het juiste adres. Door het ons ruime aanbod aan jonge occasions kunnen we scherpe prijs-kwaliteitsverhoudingen aanbieden. Onze occasionvoorraad beschikt over verschillende modellen waaronder de Ford Explorer ST-line, een sportief aangeklede uitvoering. Iedere Ford Explorer uitvoering heeft zijn eigen unieke rijervaring en kenmerken. Ontdek onze ruime aanbod Ford Explorer occasions!

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Laat uw (aan)vraag en/of opmerking achter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.