CARVER MOBILITEIT

DE NIEUWE VORM VAN MOBILITEIT BIJ AUTO VAN DER BURGH

ERVAAR DE 100% ELEKTRISCHE CARVER!

De Carver biedt een vernieuwende mobiliteitsoplossing met een duidelijke visie op de toekomst. Dit smalle en compacte voertuig valt niet in de categorieën van scooters, auto's of motoren, maar is een unieke innovatie die is ontworpen om u op een slimme, snelle en duurzame manier te vervoeren.

Met de Carver beweegt u volledig elektrisch door de stad. De geavanceerde kanteltechnologie van de Carver garandeert rijplezier door automatisch de balans te houden in bochten, op hellingen en bij oneffenheden. Daarnaast produceert de elektromotor geen uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor u zonder zorgen elke milieuzone kunt betreden. Kies voor deze duurzame mobiliteitsoptie en geniet van een compactere, groenere en kostenefficiënte rit.

WAT IS HET

Een 100% elektrisch stadsvoertuig, perfect voor woon-werkverkeer en om te gebruiken in de vrije tijd. Stap iedere keer uit met een glimlach dankzij de unieke en onvergelijkbare kantelsensatie. Zweef veilig door alle bochten dankzij deze wereldwijd gepatenteerde, Nederlandse innovatie: het Dynamic Vehicle Control (DVC).

HET IDEE

Het idee voor de Carver ontstond in de jaren negentig in Parijs waar de Nederlandse ondernemer Ton van den Brink, staand in een file, zich afvroeg waarom wij 2 ton staal nodig hebben om 1 persoon te vervoeren. Daar begon de droom van een slim, smal, veilig en wendbaar stadsvoertuig. Comfortabel als een auto en snel en beweeglijk als een tweewieler.

DE UNIEKE UITWERKING

Het unieke kantelsysteem maakt het mogelijk om de gesloten Carver niet te laten omvallen in scherpe bochten. Dit idee werd uitgewerkt door Chris van den Brink, zoon van Ton van den Brink en een team Nederlandse ingenieurs. Als een van de eerste snowboarders in Nederland en Nederlands kampioen, haalde hij zijn inspiratie voor de wendbaarheid uit zijn sport. En het was de inspiratie voor de naam: Carver.

De magische oplossing is het Dynamic Vehicle Control systeem. Het maakt dat de Carver op een heel natuurlijke manier kantelt in bochten. Je zweeft veilig over de weg en het rijden heeft een hele hoge fun-factor.

De Carver is in de loopt de jaren verder ontwikkeld en nu beschikbaar voor duurzaam, 100% elektrisch vervoer voor forensen en stedelingen.

CARVER

Voordelen

  • 100% elektrisch
  • Overal gemakkelijk opladen
  • Nooit meer files
  • Warm en droog
  • Snel en makkelijk parkeren
  • Voor personen of vracht
  • Unieke kantelsensatie
  • Veilig rijgedrag
  • Diverse uitvoeringen en accessoires

CARVER ALS ZAKELIJK VERVOERSMIDDEL

Groen en duurzaam

De Carver en Carver Cargo zijn dé duurzame alternatieven voor al je zakelijke ritten of bezorgingen. Zo hebben alle Carvers een kleine CO2 footprint en rijd je groen, goedkoop en met een rijdend reclamebord. Nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw gebruik? Neem dan contact op via onderstaand formulier. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.